A fost amendat pentru că a alergat în fundul gol după Regina Elisabeta a II-a

elisabeta a II-a
elisabeta a II-a

Un australian, acuzat că a alergat în fundul gol în fața reginei Marii Britanii cu ocazia vizitei regale  din octombrie, a fost amendat cu 600 de euro pentru tulburarea liniștii publice, informează AFP.

Un barman dinSydney, Liam Warriner, în vârstă de 22 de ani,  a fost acuzat că și-a dezgolit posteriorul în timpul vizitei reginei Elisabeta a II-a în Australia în 2011.

Tribunalul din Brisbane a decis că australianul se face vinovat de tulburarea liniștii publice și l-a amendat cu 750 de dolari australieni (609 euro).

În timp ce cortegiul regal al Elisabetei traversa oraşul Brisbane, capitala statului Queensland, Liam Warriner şi-a dat jos pantalonii şi a alergat 50 de metri până la escorta de motociclete cu un steag australian între fese.

Întrebat care a fost motivul pentru care a acționat astfel, Liam Warriner a explicat că gestul său a fost un protest politic pentru a-şi arăta dispreţul faţă de monarhie şi elite.

La ieşirea de la tribunal, tânărul a afirmat că va relua gestul şi în cadrul altor vizite ale unor înalţi demnitari. "Tuturor celor care se cred importanţi sau care cred că aparţin elitei, le voi arăta fundul cu plăcere!", a declarat acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel