Vasilica Steliana Miron, senatoarea PNL: Nu am declarat niciodată că nu-mi ajung banii de coafor

Vasilica Steliana Miron, senatoarea PNL, neagă faptul că ar fi declarat că salariul de parlamentar nu îi ajunge nici măcar de coafor. 

Într-o intervenție telefonică, duminică, la Antena 3, Vasilica Steliana Miron, a precizat că "niciodată" nu a declarat că indemnizația de parlamentar nu-i ajunge nici măcar pentru coafor: "Am fost întrebată cum se îmbracă doamnele în Parlamentul României. Am declarat că mă îmbrac modest de la o fabrică din Suceava și încălțămintea, o iau tot de la o fabrică din Suceava. Promovez producătorii autohtoni. Nu am declarat niciodată că nu îmi ajung banii de coafor. Am fost întrebată de ce nu-mi cumpăr haine de firmă, cum fac celelalte colege ale mele. Am răspuns că nu îmi permit acest lucru, din contră, în momentul de față, mă ajută soțul meu și părinții mei și pot merge și la un coafor o dată la două săptămâni", a declarat senatoarea PNL.

Steliana Miron, senatoarea PNL care spune că salariul nu-i ajunge nici de coafor, declarație de avere

Moderatoarea emisiunii a dorit să afle dacă a înțeles corect, că, deși are o indemnizație de 5.000 de lei ca parlamentar, Vasilica Steliana Miron mai are nevoie în momentul de față și de susținere finanicară din partea familiei pentru a-și permite să ajungă și la coafor, aceasta a răspuns: "Nu. Am spus că ei mă ajută în permanență, nu că am nevoie pentru coafor. Cred că orice femeie merge o dată la două săptămâni sau a fost o dată pe lună la un coafor. Nu am spus că nu îmi ajung banii de coafor sau că îmi fac asemenea extravaganțe. A fost luat din context acest lucru", a mai spus Vasilica Steliana Miron, precizând că a fost primul parlamentar în această legislatură care a avut inițiativa pentru majorarea alocațiilor pentru copii.

"Am idee despre tot ce se întâmplă în România și cum trăiesc oamenii. Nu am afirmat niciodată asemenea lucru. Vreau să cer înregistrarea pentru a da în judecată acest ziar, pentru că nu am declarat niciodată acest fapt. (...) Niciodată nu am declarat acest lucru, că nu-mi ajung banii pentru coafor, nici nu s-a pus problema ca să discut despre coafor în momentul în care am fost întrebată cu ce mă îmbrac", a mai explicat senatoarea PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel