Strategia controversată prin care PNL vrea să dărâme Guvernul

Eugen Nicolăescu a dezvăluit, luni, strategia PNL pentru ca moțiunea de cenzură să treacă în Parlament. Liderul liberal a declarat că, în perioada următoare, PNL va discuta cu toţi parlamentarii care nu fac parte din rândurile Opoziției, pentru susţinerea moţiunii de cenzură. El a arătat că liberalii vor încearca să-i convingă pe aleși că "sunt în slujba cetăţenilor, nu a lui Victor Ponta".

"În perioada următoare se vor purta discuţii cu partidele şi parlamentarii independenţi şi încercăm să-i convingem că sunt în slujba cetăţenilor, nu a lui Victor Ponta, care, în fruntea Guvernului, le face rău românilor. Se discută cu toţi parlamentarii care nu fac parte din Opoziţie", a anunțat liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, după depunerea moţiunii de cenzură.

El a spus că PNL va folosi toate metodele pentru a-i convinge pe membrii Legislativului să voteze moţiunea.

"Eu cred că din 2012 (n.r. - când Cabinetul condus de Mihai Răzvan Ungureanu a fost demis prin moţiune de cenzură, iar Victor Ponta a fost desemnat premier) este prima moţiune care are şanse reale să treacă, pentru că România are o mare problemă cu un premier inculpat", a continuat Eugen Nicolăescu.

Întrebat dacă PNL ar susţine un Guvern PSD cu alt premier decât Ponta, Nicolăescu a replicat, citat de Mediafax: "Decizia PNL este să ajungă la guvernare, să facă altă politică şi are un singur premier desemnat, pe Cătălin Predoiu".

Eugen Nicolăescu a mai spus că moţiunea are 180 de semnături, faţă de cele 137 necesare.

Citește și: Ultimă Oră! Când se va decide soarta lui Ponta în Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel