Urmărește emisiunea live


Rezultatul moțiunii PNL, dezvăluit de un detaliu de culise

Sociologul Alfred Bulai a comentat pentru DCNews șansele ca moțiunea de cenzură a PNL să fie votată de Parlament și să ducă la căderea Guvernului condus de Victor Ponta.

Alfred Bulai consideră că nu există șanse ca moțiunea de cenzură a PNL să treacă de Parlament și opinează că acest demers al liberalilor este unul strict de imagine.

”PNL depune moțiune de cenzură pentru că are acest drept și trebuie să o facă. Acesta este rolul opoziției”, ne-a spus sociologul.

Citește și: Strategia controversată prin care PNL vrea să dărâme Guvernul

Acesta este de părere că PNL nu a ajuns la vreo înțelegere cu parlamentari din rândul puterii și dezvăluie motivul care l-a condus la această concluzie.

”Dacă ar fi fost vorba de o înțelegere între PNL și alți parlamentari, s-ar fi aflat în spațiul public, pentru că vorbim despre un număr mare de voturi care trebuie schimbate. Este vorba de zeci de parlamentari, dacă nu cumva chiar peste o sută de aleși.

În această situație, dacă ar fi existat astfel de negocieri, ar fi fost imposibil să nu se audă despre ele în spațiul public, fiind vorba despre atât de mulți parlamentari.

S-ar fi găsit câțiva care să vorbească, dintre cei care ar fi refuzat oferta liberalilor. Iar partidele ar fi denunțat tentative de trădare. 

Neexistând aceste semnale, rezultă că n-au existat discuții și nu se pot bascula atâtea voturi în doar câteva zile rămase până la votul moțiunii de cenzură”, a conchis Alfred Bulai.

Vezi și: Senatul a respins propunerea care modifica Legea CCR! Ce spune inițiatorul Eugen Nicolicea - EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel