Oana Stancu Zamfir îl trage la răspundere pe Klaus Iohannis. Lovitură după lovitură

Curtea de Apel Brașov a decis, joi, anularea actului de proprietate al unui imobil din centrul istoric al Sibiului care aparținea familiei lui Klaus Iohannis. Decizia magistraților este definitivă. Președintele a mai pierdut după un proces similar o clădire în aceeaşi zonă.

Până acum, Klaus Iohannis nu a spus nimic despre acest subiect. În acest context, jurnalista Oana Stancu Zamfir îi cere niște explicații.

"De ce tace Președintele Iohannis în privința casei pe care i-a luat-o instanța? CRED CU TĂRIE CĂ PREȘEDINTELE E DATOR SĂ SPUNĂ ȘI SĂ FACĂ NIȘTE LUCRURI. ȘI ASTA ALTFEL DECÂT BĂSESCU ÎN PRIVINȚA CASEI DIN MIHĂILEANU.

Au trecut 24 de ore cel puțin de când Curtea de Apel Brașov a decis definitiv și IREVOCABIL să respingă recursul declarat de Klaus Iohannis, soția sa Carmen și soacra sa Georgeta Lăzurcă, precum și recursul declarat de primarul Iohannis împotriva deciziei instanței care stabilea să-i anuleze familiei Iohannis actul de proprietate asupra imobilului din Sibiu care aduce cele mai mari venituri familiei: cca 30.000 de euro chirie de la o bancă, circa 300.000 de euro în total în anii scurși de la închiriere.

VEZI ȘI: Lovitură dură pentru Klaus Iohannis. A pierdut casa care îi aducea cele mai mari venituri

Două instanțe au declarat nul actul de moștenire care le includea pe dna Iohannis și mama sa, precum și actul prin care cumpărau dreptul de proprietate al celuilalt moștenitor, un personaj din Statele Unite.

În acest caz, dacă actele sunt false, familia Iohannis riscă probleme penale. În urma sentinței, statul român îi poate cere și cei 300.000 încasați din folosința nelegală a imobilului.

CRED CU TĂRIE CĂ PREȘEDINTELE E DATOR SĂ SPUNĂ ȘI SĂ FACĂ NIȘTE LUCRURI. ȘI ASTA ALTFEL DECÂT BĂSESCU ÎN PRIVINȚA CASEI DIN MIHĂILEANU.

Până acum președintele nu a pus nimic nici măcar pe pagina sa de Facebook, acolo unde comunică de obicei. Ultima postare e legată de participarea la summitul UE-Africa privind migraţia", a scris Oana Stancu Zamfir pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel