Mihai Seplecan candidează în PNL pentru funcția de primar în Cluj-Napoca

Foto: voceatransilvaniei.ro
Foto: voceatransilvaniei.ro

Mihai Seplecan este singurul liberal care și-a depus candidatura, pe linie internă a PNL Cluj, pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, anunță stiridecluj.ro.

Până la 1 august, Partidul Național Liberal Cluj a organizat o selecție a membrilor care doresc să candideze la funcția de primar, pentru a putea apoi alege un candidat care să fie lansat în luptă. Mihai Seplecan este singurul care și-a depus candidatura, iar actualul edil, Emil Boc, încă este rezervat.

"Nu am luat nicio decizie, pentru că acum trebuie rezolvate problemele gunoaielor și trebuie gestionate fondurile europene, proiecte în valoare de 150 de milioane de euro.

Ar fi caraghios, când ai probleme strigente cu gunoaiele, pe tine să te preocupe mandatele și candidaturile. Pe clujeni îi interesează să fie duse gunoaiele și nu ce va face un primar", a declarat zilele trecute Emil Boc.

Într-o ședință restrânsă a PNL Cluj, Emil Boc a repetat în esență același lucru, dar a precizat că, dacă se rezolvă problema gunoaielor și vor fi finalizate drumurile din oraș, atunci ar putea lua în calcul o nouă candidatură.

Vezi și: Alegeri cu scandal câștigate de un lider PNL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel