Jurnalist Evz, omagiu pentru judecătoarea lui Voiculescu

Jurnalistul cotidianului Evenimentul Zilei, Silviu Sergiu, a publicat pe pagina sa de Facebook un text elogios despre judecătoarea Camelia Bogdan, unul dintre cei doi magistrați care judecă dosarul în care este cercetat Dan Voiculescu.

Silviu Sergiu susține că a văzut-o pe Camelia Bogdan la recepția organizată la ambasada SUA pe 4 iulie, de Ziua Națională a Statelor Unite. La același eveniment au fost oameni importanți din sfera justiției, precum șefii DNA, CSM și Parchetului General.

După ce judecătorul Stan Mustață a fost arestat pentru trafic de influență, dosarul ICA a fost repartizat unui complet alcătuit din Camelia Bogdan și Mihai Alexandru Mihalcea. Cei doi au început să judece această speță din 1 iulie, după ce promovaseră de curând de la Tribunalul București la Curtea de Apel din Capitală.

Textul publicat de Silviu Sergiu pe Facebook:

"Pe Camelia Bogdan am vazut-o in persona la receptia de 4 iulie de la Ambasada SUA. Era intr-un grup restrans de magistrati, din care faceau Livia Stanciu si Augustin Zegrean. O femeie mignona, oarecum fragila, imbracata cu o rochie alba, deloc scumpa, dar plina de gust. Pe fundal, acordurile de swing ale orchestrei se potriveau de minune cu tinuta ei eleganta.

M-a frapat pozitia verticala a corpului ei. Nu stiu daca era studiata, daca isi tragea umerii catre spate, daca-si impunea sa stea dreapta, de teama ca nu cumva sa nu se integreze in peisaj. Ar fi fost un efort fizic istovitor. Eram intr-un grup de persoane alaturat, de unde trageam cu ochiul si urechea. Vorbea putin. De fapt, nu-mi amintesc s-o fi auzit vorbind. Ii asculta cu atentie pe ceilalti.

Usor sfioasa, tragea din cand in cand cu coada ochiului la cei care treceau pe langa ea, temandu-se, parca, ca ar putea rata sa salute pe cineva important. De trecut treceau oameni onorabili, sau certati cu legea. Acestia din urma habar nu aveau cine e. Fotografia ei nu era foarte cunoscuta publicului. Era, insa, una dintre cele mai importante persoane de la acea receptie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel