Ceartă Paul Vass-Ponta: Încă patru întrebări pentru premier, după cele două care l-au lovit pe... Iohannis

Andreea Paul Vass a gafat vineri, atacându-l pe Victor Ponta cu două întrebări care îl vizau, de fapt, pe președintele Iohannis. ”Bănuiesc că după ce vă vor certa la PNL, n-o să mai reveniți”, i-a scris Ponta pe Facebook, în replica în care îl atacă și pe președinte. Andreea Paul a revenit, însă, cu patru întrebări pentru Victor Ponta.


Prim-vicepreședintele PNL l-a întrebat, vineri, pe primul ministru de ce nu a publicat Legea Amnistiei Fiscale în MO, și de ce a fost publicată Ordonanța de creștere a salariilor demnitarilor? Ponta i-a răspuns cu trimitere la Klaus Iohannis: președintele nu a semnat Legea care interesează mediul de afaceri. În schimb, ordonanța pentru salariile demnitarilor a fost publicată în timp ce premierul era în Turcia, după o înțelegere între președinte și vicepremier.

Andreea Paul, prim-vicepeședinte PNL, a revenit, sâmbătă, cu un nou comunicat de presă, o "replică la atacul lui Ponta în urma scrisorii deschise".

Victor Ponta îi pune în cap mediul de afaceri lui Klaus Iohannis, folosind o greșeala a Andreei Paul

Andreea Paul mai adaugă patru întrebări solicitării pentru premier:

"Ponta sigur nu va mai reveni în fruntea țării. Dar pleacă greu, pleacă prin lege, nu prin ordonanță de urgență, așa cum ar trebui. În rest, e clar, avem: Lege pentru cetățeni, ordonanță pentru demnitari - definiția guvernării PSD! Poveri pentru cetățeni, privilegii pentru demnitari - definiția guvernării PSD! Birocrație și reguli pentru cetățeni, soluții pentru demnitari - definiția guvernării PSD!

Dacă tot a slobozit gura Premierului definiția propriei sale guvernări să răspundă și la întrebările ignorate până acum:

- cum s-a cheltuit plusul de 15 mld euro cu care a îndatorat guvernul în mandatul său, adică un plus de 790 de euro pentru fiecare român, de la cel mai mic până la cel mai mare?

- de ce a crescut evaziunea fiscală cu 18 mld lei sub mandatul său?

- ce s-a întâmplat cu datoria țării de la Rompetrol?

- când își dă demisia?

Continuați voi lista de întrebări".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel