Ziua Mondială a drepturilor copiilor. Mirela Retegan: Astăzi lucrurile s-au schimbat. Voi lupta

Mirela Retegan a postat un mesaj de Ziua Mondială a drepturilor copiilor, mesaj ce face referire și la fiica ei.

"Astazi e Ziua Mondială a drepturilor copiilor.
E tânără aniversarea asta ! Are abia 30 de ani.
Noi, copiii de dinainte de '89 aveam dreptul sa fim cuminti, sa nu comentam, sa executam comenzile oamenilor mari, sa acceptam bătaia, sa plecăm capul un fata celor mai puternici, să visam putin si sa ne intindem doar cat ne era plapuma pusa de parintii si societatea noastra. Mai aveam dreptul sa mergem la scoala, sa mancam, sa dormim si sa ne jucam in spatele blocului pana venea tanti de la 3 sa ne taie mingea ????. Astazi lucrurile s-au schimbat pentru cei mai multi copii din Romania", a scris Mirela Retegan, fondatorul fenomenului "Gașca Zurli".

"Care sunt, după voi , cele mai importante drepturi ale unui copil?
Eu voi lupta toată viata mea pentru dreptul in care cred cel mai tare: dreptul copilului de a fi fericit .
Si las aici o poza cu cel mai luminos copil din existenta mea, cu bucuria asta de fetiță care mi-a "răzbunat" toate drepturile pe care eu nu le-am avut. Maya Sorian , daca postarea acestei fotografii încalcă vreun drept de-al adultului care esti, te rog cearta-ma in privat si lasa-mi dreptul de a părea perfectă in ochii lumii", a mai scris ea.

 
 
 
View this post on Instagram

Astazi e Ziua Mondială a drepturilor copiilor. E tânără aniversarea asta ! Are abia 30 de ani. Noi, copiii de dinainte de ‘89 aveam dreptul sa fim cuminti, sa nu comentam, sa executam comenzile oamenilor mari, sa acceptam bătaia , sa plecăm capul un fata celor mai puternici, să visam putin si sa ne intindem doar cat ne era plapuma pusa de parintii si societatea noastra. Mai aveam dreptul sa mergem la scoala, sa mancam, sa dormim si sa ne jucam in spatele blocului pana venea tanti de la 3 sa ne taie mingea ????. Astazi lucrurile s au schimbat pentru cei mai multi copii din Romania. Care sunt, după voi , cele mai importante drepturi ale unui copil? Eu voi lupta toată viata mea pentru dreptul in care cred cel mai tare: dreptul copilului de a fi fericit . Si las aici o poza cu cel mai luminos copil din existenta mea, cu bucuria asta de fetiță care mi-a “răzbunat” toate drepturile pe care eu nu le-am avut. Maya Sorian , daca postarea acestei fotografii încalcă vreun drept de-al adultului care esti, te rog cearta-ma in privat si lasa-mi dreptul de a părea perfectă in ochii lumii.????????????. #gandurilemirelei #antrenorulparintilor

A post shared by Mirela Retegan (@mirela.retegan) onNov 20, 2019 at 5:15am PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel