"Zilele amanților" și "Nopțile amanților", cărți 'interzise minorilor': Tu mai ții cu Iliescu?

Corina Ozon, scriitoarea care se află într-un turneu național, a lansat în weekendul trecut, la Buzău, "Zilele amanților" și "Nopțile amanților", ambele cărți catalogate best seller.

La eveniment au fost prezenți jurnaliști, prieteni dragi de-ai scriitoarei, oameni care au citit deja cărțile, dar și persoane care abia așteptau să afle ce se ascunde în spatele "Amanților".

Jurnalista care s-a retras din presă după mai bine de 12 ani a fost impresionată de modul în care s-a derulat evenimentul la Buzău. "„Amanții" s-au lansat la Buzău într-un cadru inedit: un studio tv amenajat într-un mall. Evenimentul a fost filmat integral și am fost impresionată de numărul mare de ziariști prezenți, ca și de rapiditatea cu care au procesat totul. La Buzău a fost o adevărată desfășurare de forțe mass media la lansarea cărților mele. Și un prilej să mă întâlnesc cu fanele din zonă", a notat Corina Ozon pe Facebook la scurt timp după lansarea celor două volume.

(w670)

"Zilele amanților" și "Nopțile amanților", best seller

"Zilele amanților" și "Nopțile amanților" este destinată celor care cred în liberatea iubirii și a vorbelor ei. Sunt două cărți care pe unii poate îi șochează. Mulți ar spune că volumele nu sunt pentru oricine.

"Nopțile amanților", de exemplu, nu este o carte doar pentru amanți, amante și soții înșelate. Este un volum pentru oamenii care au iubit măcar o dată în viață și care au suferit. Este o carte care dacă ți-a căzut în mână cu greu te mai poți dezlipi de ea. Pur și simplu devii dependent de lumea Mircea-Cati. Experiențele amanților este trecută prin filtrul tuturor personajelor și astfel tu, ca cititor, afli o altă abordare a subiectului. În 229 de pagini, Corina Ozon desenează o lecție de viață pentru soți, amante și neveste înșelate. Cum spune chiar autoarea, dacă ai citit "Zilele" trăiești "Nopțile". Și când ajungi la pagina 229 simți nevoia unei continuări. Nu ai timp să respiri pentru că acțiunea te împinge de la spate și te întrebi ceva urma. Corina Ozon a promit un "va urma".

Fragment din "Nopțile amanților"

Amantul însurat la teambuilding

Deodată, văd uitându-se la mine doi ochi albaștri sub bucle blonde. Era Nina. Băi, pe Nina am iubit-o ca un nebun. Înainte să o cunosc pe nevastă-mea. Ne-am certat pentru că a votat cu Iliescu. În p**a mea, puteam trece peste multe. (...) "Auzi, dar tu mai ții cu Iliescu?", nu m-am putut abține eu. Nina a râs și mi-a zis că nu o mai interesează politica de când avea copil.

VEZI ȘI: Corina Ozon, răspunsuri după plecarea din presă. "Gazetăria, se știe, te arde intens" EXCLUSIV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel