„Zic de copii că ascultă Gheboasă, dar ia uitați: au 50 de ani și se rup pe piesele lui” / video tare

Gheboasă
Gheboasă

Adolescenții care ascultă Gheboasă au simțul umorului și sunt inteligenți! Au răspunsurile la ei atunci când sunt atacați că ascultă Gheboasă.

O demonstrează un video care circulă pe TikTok. În imagini apare o femeie, care pare a avea în jur de 50 de ani, distrându-se cot la cot cu adolescenții care au venit la Untold, pe textele lui Gheboasă.

„Zic de copii că ascultă Gheboasă și sunt influențați prost, dar au 50 de ani și se rup pe piesele lui”, se arată în descrierea clipului postat pe Tik Tok.

@luanamaier7 #untold #gheboasășerpăroasă???? #gheboasajmecheroasa #festival #clujnapoca #daitigancaaaa #alchemy #foryou #foryoupage ♬ original sound - Luana Maier

VEZI ȘI: Gheboasă e acuzat că distruge cultura, dar adevărata lovitură vine de la Guvern chiar acum. Actrița Nuami Dinescu: Luați foc de la nimicuri în timp ce ni se pregătește ceva ca pe vremea ăluia - https://www.dcnews.ro/gheboasa-e-acuzat-ca-distruge-cultura-dar-adevarata-lovitura-vine-de-la-guvern-chiar-acum-actrita-nuami-dinescu-luati-foc-de-la-nimicuri-in-timp-ce-ni-se-pregateste-ceva-ca-pe-vremea-aluia_925464.html

VEZI ȘI: Replică după scandalul cu Gheboasă de la Untold. Oamenii care ascultă „Cu scândura de la pat / Leano, eu am să te bat” ne recomandă să ne protejăm copiii de trapperi - https://www.dcnews.ro/replica-dupa-scandalul-cu-gheboasa-de-la-untold-oamenii-care-asculta-cu-scandura-de-la-pat-leano-eu-am-sa-te-bat-ne-recomanda-sa-ne-protejam-copiii-de-trapperi_925336.html

Gheboasă a fost amendat de jandarmi

Jandarmeria Română a transmis, marţi seară, în legătură cu amenda aplicată de Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca cântăreţului Gheboasa (Gabriel Gavriş) pentru versurile vulgare şi rasiste din concertul susţinut la festivalul Untold, că instituţia „nu aplică sancţiuni discriminatorii".

„Ca urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public cu privire la sancţiunea aplicată astăzi de către Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca, facem precizarea că Jandarmeria Română nu aplică sancţiuni discriminatorii pe criterii sociale, etnice, religioase sau de orice altă natură. Toate acţiunile noastre sunt ghidate de principiile imparţialităţii, echităţii şi respectului pentru drepturile şi libertăţile cetăţenilor", se afirmă în comunicatul de presă transmis de Jandarmeria Română.

De asemenea, sursa citată menţionează că „Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca va continua să analizeze imaginile din timpul festivalului şi acolo unde se vor constata fapte antisociale, vor fi aplicate sancţiuni conform legii, într-o manieră echitabilă şi nediscriminatorie".

Reacţia Jandarmeriei Române vine după ce, într-un video postat pe reţelele de socializare, cântăreţul Gheboasa afirmă că a fost amendat de jandarmii clujeni „pe ochi frumoşi, el fiind „ţ#gan" şi singurul aparţinând acestei etnii care a cântat pe scena de la Untold.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel