Ziare.com ar fi fost scos la vânzare. Vezi prețul

Ziare_com
Ziare_com

Site-ul ziare.com, unul dintre cele mai importante site-uri din grupul NCH (New Century Holdings), a fost scos la vânzare, informează Orlando Nicoară, director general al Mediafax Group.

"Unul dintre cele mai importante siteuri din grupul NCH, Ziare.com, a fost scos la vânzare pentru suma de 3 milioane euro. Cumpărat în 2006 cu ~ 100,000 USD (a fost ultima tranzacție efectuată de mine înainte de a pleca de la Netbridge), Ziare.com a fost transformat dintr-un directory pentru presa din .ro într-un agregator de conținut care în ultimii ani a început să adauge și conținut propriu.

Ziare.com a avut luna trecută, conform SATI, 2,288,838 unici și 21,242,297 afișări, ocupând poziția a 5-a în topul Știri Generale din SATI. Ziare.com și Hotnews au rămas singurele site-uri din Top 10 Știri Generale care nu aparțin de un trust media.

Dacă se va vinde, va fi primul exit pe care NCH, unul din marii playeri, prin prisma proprietăților deținute, l-ar face din business-ul de internet", a scris  Orlandă Nicoară pe blogul său.

 Ziare.com este proprietate a companiei NCH România, filială a grupului american de investiții New Century Holdings (NCH), potrivit paginademedia.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel