X Factor. Lavinia l-a făcut pe Bendeac să plângă: A dărâmat un zid - video

Descriere foto:

Florea Lavinia a reuşit să emoţioneze publicul, pe juraţi, dar şi pe Mihai Bendeac, aflat în culise, care a plâns în timpul interpretării ei.

Abandonată într-un orfelinat, la naştere, Lavinia Florea a reuşit să îşi găsească o familie care să îi ofere toată iubirea de care avea nevoie:

"Femeia aia care m-a făcut pe mine a semnat o chestie că pot fi adoptată. Atunci mama a venit şi m-a luat. Mama mea naturală nu vrea să ia legătura cu mine. Ea, femeia aia... Pe mama nu o consider părinte adoptativ. O consider mama, ca şi cum ar fi fost dintotdeauna", povesteşte tânăra.

Cu piesa Nu mă uita, de la Ioana Ignat, Lavinia Florea a emoţionat pe toată lumea, dar mai ales pe Mihai Bendeac, care recunoaşte că nu a mai plâns în public de zece ani:

"Nu știu, copilul ăsta a făcut el ceva și a dărâmat un zid", a mărturisit actorul.

 

Iar juraţii au apreciat cum se cuvine momentul concurentei:

"Nu aş vrea să pierd ocazia să te mai aud o dată. Este în tine ceva ce merită o şansă", a spus Carla's Dreams.

Brenciu s-a arătat la fel de impresionat: "Dragostea mea de 16 ani, tu astăzi ai deschis o uşă care îţi va afecta cât se poate de pozitiv viaţa. Eşti un exemplu demn de urmat".

"Lavinia, tu ai o anumită emoţie. Sinceritatea pe care o ai nu poate fi trecută cu vederea", a fost reacţia lui Ştefan Bănică.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26