Urmărește emisiunea live


WIMBLEDON: SIMONA HALEP s-a calificat în TURUL 3. A trecut de Lesia Tsurenko în trei seturi

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP s-a calificat, vineri, în turul 3 de la WIMBLEDON 2014, după ce a trecut de ucraineanca Lesia Viktorivna Tsurenko, în trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4. 

Vezi și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP, prima declarație după calificarea în turul 2


SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Românca trebuia să joace joi pentru calificarea în turul 3 de la WIMBLEDON 2014, însă partida cu ucraineanca Lesia  Tsurenko a fost amânată pentru ziua de vineri, din cauza ploii care a căzut ieri la WIMBLEDON.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Prin victoria din această după-amiază, SIMONA HALEP a reușit cea mai bună performanță a ei pe iarba londoneză, unde nu trecuse niciodată de turul 2.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Românca de pe locul 3 WTA va juca, sâmbătă după-masă, cu elvețianca Belinda Bencici, locul 71 WTA, pentru calificarea în optimile de finală de la WIMBLEDON 2014.

-------------------

Update - 22:25 - Organizatorii au decis amânarea pentru ziua de vineri a meciului dintre SIMONA HALEP și Lesia Tsurenko, urmând să stabilească ora de disputare și terenul pe care se va juca.

- 21:55 - La WIMBLEDON a început ploaia, astfel că meciul dintre SIMONA HALEP și Lesia Tsurenko ar putea fi amânat pentru vineri. Există şi posibilitatea ca partida româncei să se dispute pe Arena Centrală, în funcție de cât de repede se termină meciul dintre Federer și Muller.

- 21:20 - Meciul dintre SIMONA HALEP și Lesia Tsurenko a fost amânat și este programat să înceapă la ora 21:45.

- 20:40 - Meciul dintre SIMONA HALEP și Lesia Tsurenko a fost amânat și este programat să înceapă la ora 21:30.

---------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. În primul tur de la WIMBLEDON 2014, SIMONA HALEP a trecut în două seturi, 6-2, 6-2, de brazilianca de pe locul 91 WTA, Teliana Pereira.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. În turul 2 de pe iarba londoneză, românca de pe locul 3 WTA o va întâlni pe Lesia Tsurenko, din Ucraina, locul 170 WTA.

Citește și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP i-a impresionat pe englezi. „E o combinație încântătoare”

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP va juca pe terenul numărul 2, meciul său fiind programat ultimul al zilei. Partida ar putea începe după ora 20:30, în funcție de durata meciurilor programate înainte, dar şi de condițiile meteo.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP și Lesia Tsurenko s-au mai întâlnit de trei ori. Românca s-a impus de fiecare dată, fără să piardă vreun set.

Vezi și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, culoar favorabil până în SFERTURI. Cele mai grele adversare pe care le poate întâlni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel