WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP i-a impresionat pe englezi. „E o combinație încântătoare”

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. SIMONA HALEP a debutat, marți, cu dreptul la WIMBLEDON 2014, unde a eliminat-o în primul tur pe brazilianca Teliana Pereira, în două seturi identice, 6-2, 6-2. Românca de pe locul 3 WTA a fost lăudată pe site-ul oficial al turneului pentru stilul său de joc.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "Doar câteva jucătoare au abilitatea să pară că joacă fără a depune efort. Luaţi-o în considerare şi pe Halep printre acestea. Rareori a fost prinsă dezechilibrată sau pe picior greşit în meciul cu Pereira, pe care l-a terminat cu 19 lovituri câştigătoare şi doar nouă greşeli neforţate.

Citește și: WIMBLEDON: SIMONA HALEP, prima declarație după calificarea în turul 2

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. Ea se mişcă cu graţie, loveşte cu precizie şi nu ţipă, nu are ticuri şi nu strânge pumnul tare faţă de adversarele sale. Asta este o combinaţie încântătoare", scrie Wimbledon.com după succesul SIMONEI HALEP, potrivit gsp.ro.

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON 2014. "În ultimele 12 luni, jucătoarea de 22 de ani a făcut cu succes trecerea de la juniori la o jucătoare de Top 10. Totuşi, recunoaşterea sa ca sportivă în elita sportului a venit la începutul lunii, în finala de la Roland Garros. Halep a pierdut după trei seturi de luptă în faţa Mariei Şarapova, dar statutul său de lider al noii generaţii a fost confirmat", mai scrie sursa citată.

Vezi și: WIMBLEDON 2014: SIMONA HALEP, culoar favorabil până în SFERTURI. Cele mai grele adversare pe care le poate întâlni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel