What’s UP, motiv plecare Exatlon. Soție: A sacrificat totul

Soția lui What’s UP, Simina, a făcut primele declarații, după ce artistul a părăsit competiția Exatlon.

"Motivele sunt clare și sunt spuse de el în testimonial. Nu cred ca Lili poate fi un motiv real pentru el. Cred că pur și simplu acolo este mult stres și mult efort, iar dacă tu nu reușești să-ți găsești în echipă un minim de liniște, respect sau orice care să poată echilibra balanța, te pierzi.

Este o competiție sportivă și pe cât de grele par traseele, viața, restricțiile și toate acele tipologii diferite de personaje îți pot intinde nervii la maxim. Toți mă întreabă dacă Marius este sensibil. Îți dai seama ca este, sensibilitatea lui trateaza inimi prin muzică, însă să plângă că se ceartă cu Lili Sandu, Mirel sau Adi, poate fi doar o afirmație puerilă.

Acolo este vorba despre alte lucruri, oftică pentru că nu poate să stea în banca lui și sa ignore, oftica pentru ca a sacrificat totul pentru acest joc, oftică pentru faptul ca a adus la final de saptamana același scor ca Adrian Blidaru, cumva par toate fără rost cu fiecare moment tensionat.

Prefer să-mi arate pasiunea și dedicația pentru joc și să-mi arate că trăieste la maxim tot ce înseamna Exatlon. Prefer să fie dezbrăcat de aparențe, sa fie liber si adevarat. Fiecare om trebuie sa învețe sa aiba curaj sa faca asta daca simte", a spus Simina, soția cântărețului, pentru Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel