EXCLUSIV  VREMEA se schimbă RADICAL. Mateescu, ANM, prognoza meteo. Vor fi temperaturi NEGATIVE

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a explicat cum va fi vremea în perioada imediat următoare. 

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a declarat în exclusivitate la DC News că vremea se va răci în următoarele zile, iar precipitațiile ar putea fi prezente în cea mai mare parte a țării. 

”De vineri putem să vorbim de o răcire a vremii, comparativ cu zilele anterioare, în cea mai mare parte a țării. Ne apropiem de ceea ce ar fi normal pentru sfârșitul lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi între 10 și 17 grade Celsius și minime între 1 până la 9 grade Celsius, în general. În depresiunile din estul Transilvaniei sau zona montană înaltă vom înregistra frecvent temperaturi negative. Trebuie să luăm în considerare că este posibil să discutăm și de precipitații în cea mai mare parte a țării, cantități care local să acumuleze 15-20 litri pe metrul pătrat. În zona montană înaltă, vineri și sâmbătă precipitații mixte, noaptea predominant ninsori și ceea ce este foarte important, trebuie să luăm în considerare și intensificările de vânt”, a declarat Elena Meteescu în exclusivitate la DC News

VEZI MAI MULTE: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel