VOT DIASPORA 2014. RAREȘ BOGDAN: Îmi dau lacrimile

Românii din diasporă stau de ore întregi la cozi imense pentru a vota. Rareș Bogdan a comentat acest subiect și spune că suntem în fața unei situații de neacceptat.

VEZI ȘI: Cum a fost SURPRINSĂ Udrea la Paris. Poze inedite în ziua votului

"Peste 3.000 de oameni în fața Ambasadei României din Paris. ULUITOR ce se întâmplă în acest moment în diaspora, mobilizare fără precedent a ROMÂNILOR! Îmi dau lacrimile de emoție.... Paris peste 3.000, Munchen peste 2.500, Bruxelles 2.000, Viena peste 1.000, Madrid, Bologna, Stutgard, Torino, Dublin-aproximativ 800 de oameni, Verona-1000, Florenta-1.000 de români. Londra în fața celor trei secții de vot sunt peste 5.000 de romani(!!!). "Țara de afară" reacționează la mitocănia celor de la MAE și BEC", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

"Nu cedați! Este extrem de important să nu plece nimeni din cozile aflate în fața Ambasadelor, Consulator și Centrelor Culturale, TOȚI cei aflați în cozi la ora 21.00 veți fi inconjurați cu garduri de protecție și forțe de ordine și veți avea șansa să intrați în Secțiile de Vot chiar dacă va dura până la 6.00 dimineața să votați cu toții! Asta se discută acum la BEC!", a adăugat jurnalistul Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel