Surpriză la Vocea României. Iată concurenții care vor merge în finală

vocea-romaniei
vocea-romaniei

Un nou sezon al emisiunii “Vocea României” se apropie cu pași repezi spre marea finală, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă care va fi marele câștigător. 

Sâmbătă seară au fost desemnați cei patru concurenți care vor merge mai departe în finala concursului difuzat la Pro TV, pe data de 26 decembrie.

Adrian Nour din echipa Smiley merge mai departe în finală, după ce a primit 67% din voturile publicului, în timp ce Claudia Iuga a strâns doar 33%. Smiley a lăsat publicul să decidă, voturile lui fiind 50 - 50%.

Sânziana Nicolae din echipa Moga merge mai departe în finala, după ce a primit 63% din voturile publicului, în timp ce Jovana Milovanovic a strâns doar 37%. Moga a lăsat publicul să decida, voturile lui fiind 50 - 50%.

Horia Brenciu mizează, în finala Vocea Romaniei, pe Mihai Chitu, în dauna Anei Maria Mirica, iar Loredana Groza mizează pe Marius Marin, eliminarea lui Muneer reprezentând una dintre surprizele sezonului.

Totul se va decide pe data 26 decembrie când fanii emisiunii își vor putea da cu părerea în a doua zi de Crăciun despre cine este Vocea României în 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel