Vocea României 2017. Smiley a primit un pumn în burtă

Smiley a primit un pumn în stomac de la o concurentă. Diana Francesca este campioană națională la karate, dar iubește și muzica.

VOCEA ROMÂNIEI. Diana Francesca a concurat la Vocea României și sezonul trecut. "Anul ăsta, am un vibe mai bun", a precizat ea, când Pavel Bartoș a întrebat-o de ce e revenit. Din păcate, nu a întors niciun scaun, deși toți antrenorii au lăudat-o.

Vocea României 2017: "Am fost foarte aproape să apăs, dar undeva te-ai pierdut. Ai o voce foarte frumoasă și îmi pare tare rău că nu am putut să te iau în echipa mea", a spus Loredana.

„Ai voce senzuală", a spus și Adi. În schimb, Smiley a ales limbajul non-verbal, pentru a-i transmite opinia sa. A încercat să îi explice prin semne, și cu ajutorul lui Tudor, că „și-a luat tonalitatea prea jos".

„Ai aflat că am făcut karate?", și-a întrebat Diana Francesca viitoarea "victimă", când l-a văzut așa tăcut. Smiley a urcat pe scenă, pentru câteva figure de karate. A primit și doi pumni în stomac, confirmând că au fost dați pe bune, cu seriozitate, conform Romaniatv.net.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel