Vlad Pascu, sancționat în penitenciar. Nu mai are voie să primească vizite

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai, a fost sancționat de Penitenciarul Poarta Albă.

Vlad Pascu, tânărul care provocat tragedia de la 2 Mai, a fost sancționat în penitenciar și nu mai are voie să primească vizite. Decizia a fost luată după ce acesta a acordat un interviu telefonic protestatarului Marian Ceaușescu, transmite Antena 3 CNN.

Astfel, comisia de disciplină a Penitenciarului Poarta Albă a decis să îi interzică lui Vlad Pascu vizitele pentru o perioadă de trei luni, acum având voie să îl mai vadă doar avocații, nu și părinții sau alte rude. Măsura a fost luată după ce tânărul care s-a urcat drogat la volan și a provocat tragedia rutieră din 2 Mai în august 2023, a încălcat regulamentul penitenciarului acordând un interviu. Tatăl lui, Mihai Pascu, profitase în aprilie 2024 de dreptul pe care îl are de a purta conversații telefonice cu fiul său pentru a-i intermedia acestuia un interviu cu protestatarul Marian Ceaușescu. 

VEZI ȘI: Mărturiile cutremurătoare ale unei supraviețuitoare din accidentul de la 2 Mai. "M-a lovit cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebi l-a luat cu totul". Ce a făcut Vlad Pascu după impact

Vlad Pascu a contestat decizia

În urma sancțiunii primite, Vlad Pascu a dat Penitenciarul Poarta Albă în judecată. Procesul ar urma să se judece la Judecătoria din Medgidia, iar primul termen trebuia să fie judecat joi, 9 mai 2024. Totuși, din cauza faptului că Vlad Pascu trebuie să se prezinte joi la Judecătoria Mangalia în dosarul accidentului de la 2 Mai, termenul a fost preschimbat și stabilit la data de 6 iunie 2024.

Reamintim că în luna august 2023, Vlad Pascu, aflându-se sub influența alcoolului și a drogurilor, s-a urcat la volan, provocând un accident tragic în localitatea 2 Mai. A lovit în plin un grup de opt pietoni, cauzând moartea pe loc a doi tineri, o fată și un băiat. Această tragedie a stârnit indignare în întreaga țară, întrucât șoferul a părăsit imediat locul accidentului și a fost prins abia câteva ore mai târziu. În urma investigațiilor ulterioare, s-au descoperit o serie de neglijențe și erori comise de către forțele de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel