Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cel mai nou cuplu din showbiz. De ce și-au ținut relația ascunsă și cine a făcut primul pas

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au făcut un vlog pe care actorul l-a postat pe canalul său de YouTube și în care au povestit cum a început frumoasa lor poveste de iubire, dar și cine a fost cel care a făcut primul pas.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu, protagoniștii serialului „Adela” s-au apropiat la ceva timp după ce actorul s-a despărțit de Cristina Ciobănașu. La scurt timp după ce au confirmat relația, cei doi actori au oferit și primele declarații despre povestea lor de dragoste. Vlog-ul postat ieri de Vlad este unul special pentru că cei doi răspund întrebărilor fanilor despre începuturile relației lor.

Cine a făcut primul pas

Vlad a mărturisit că el a făcut primul pas.

Oana a precizat că ea era răcită și Vlad a venit la ea să îi aducă un pachet special.

“Și am deschis pachețelul acasa și era un pachețel foarte drăguț. Mi-a pus o păturică și niște lumânări, și un ceai, cel mai bun ceai pe care l-am băut în viața mea, și o felicitare. Și ăla a fost primul pas. Undeva, din relația de prietenie, aia a fost prima mișcare pe care a făcut-o unul dintre noi, care a însemnat mai mult decât ‘îți sunt prieten și îți sunt alături’”, a spus Oana.

„Noi într-adevăr cumva ne-am sincronizat, că ne-am despărțit amândoi. A fost o întâmplare, am petrecut foarte mult timp împreună, plecam la munte, ne întâlneam ba la mine, ba la ei. Ne-am legat așa după ziua ei. Primul semn a fost după ce eu eram răcită, mi-a adus un pachețel cu un ceai, cu o păturică, cu niște lumânări parfumate, a fost foarte drăguț”, au mai adăugat cei doi.

De ce au ținut legătura ascunsă

Vlad a precizat că a avut o teamă și legat de Ruxandra Ion, mama adoptivă a Cristinei Ciobănașu.

„Ne-a fost frică să spunem, inclusiv să îi spunem doamnei Ruxandra (…), eu am stat atâta timp la ea cu Criss. Ce o să zică doamna Ruxandra, dacă o să se bucure, dacă o să spună «de ce, Vlad?». Chiar îmi făceam griji”, a spus Vlad Gherman.

Ce i-a legat pe actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu

Actorul a subliniat faptul că a vrut să vadă mai întâi cum decurge relația cu Oana Moșneagu, alături de care joacă în același serial de televiziune. Cei doi actori au fost inițial foarte buni prieteni și s-au apropiat la scurt timp după ce șatena și-a rupt mâna. Ulterior, s-au apropiat și mai mult și au devenit uniți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel