Vlad Filat: Partidele proeuropene din Republica Moldova vor forma o coaliţie

Vlad Filat, liderul liberal-democrat de la Partidul Liberal-Democrat din Republica Moldova a anunțat că va forma o coaliţie cu Partidul Democrat şi cu Partidul Liberal.

"PLDM va face coaliţie cu PD şi PL. Am vorbit cu Lupu şi Ghimpu", a declarat Filat, citat de Mediafax.
   
"Nu vom negocia integrarea europeană a Republicii Moldova, viitorul european al Republicii Moldova. Nu vin acum cu condiţii. Ne ştim foarte bine şi cred că această cunoaştere ne permite să nu pierdem timpul cu tatonări, ci să oferim substanţă", a adăugat Filat.

Citește și: Traian Băsescu, mesaj pentru Republica Moldova: Unirea națiunii române, un ideal de care nu mă dezic niciodată


   
"Nu pot spune că sunt foarte bucuros de rezultatul PLDM, dar, dacă faceţi o analiză şi vedeţi prin ce am trecut în ultima perioadă de timp, veţi vedea că rezultatul este onorabil. PLDM rămâne cel mai mare partid politic din Republica Moldova. Nu doar proeuropean. Nu mă interesează instituţiile, funcţiile. Alegerile nu au rezoltat problemele ţării, presiunile la care a fost supusă ţara persistă. Manipularea fără precedent din partea mass-media prorusă a fost evidentă. Rezultatul ne permite să continuăm drumul european", a subliniat Filat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel