Virgil Ianțu, víctima unei țepe imobiliare

iantu
iantu

Virgil Ianţu încearcă să-și recupereze în instanță banii pe care i-a plătit unei societăți cu profil imobiliar pentru un apartament într-un complex rezidențial, după ce a constatat că a fost înșelat.

Potrivit libertatea.ro, Virgil Ianțu a semnat în luna mai 2008 cu o firmă imobiliară un antecontract de vânzare-cumpărare a unui apartament situat într-un complex rezidenţial ce urma să fie ridicat în Neptun, judeţul Constanţa. Conform înţelegerii, prezentatorul TV a plătit în rate, pe măsură ce blocul se construia, nu mai puţin de 77.280 de euro.

Însă, la termenul prevăzut în contract, martie 2010, când Ianțu trebuia să primească apartamentul “la cheie”, acesta a constatat că a fost înşelat şi a cerut firmei pe care o plătise să remedieze o sumedenie de greşeli în construcţia casei.

După doi ani în care lucrările au stagnat, în iulie 2012, firma imobiliară îşi luase angajamentul, printr-un act adiţional la contractul iniţial, să pună totul în ordine şi să-i cedeze definitiv apartamentul vedetei TV. De la această dată, pentru fiecare zi de întâziere a predării casei, Virgil Ianţu ar trebui să primească 50 de euro în plus.

Întrucât nici în prezent, Virgil Ianțu nu a preluat cheile casei, vedeta a apelat la executorii judecătoreşti, care au obţinut deja acordul instanţei pentru a trece la executare silită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel