Virgil Guran se tratează de răguşeală la... ginecolog

Au fost hohote de râs la alegerile PNL din Vrancea, după ce Virgil Guran s-a plâns că este răgușit și i-a anunțat pe colegii săi că va merge să fie tratat de senatoarea Raluca Ioan, care este medic. I s-a spus, ulterior, că senatorul este medic ginecolog.

„Aveţi oameni puternici care au vizibilitate naţională. (...) Raluca Ioan, colega mea din Senat pe care o salut şi căreia îi mulţumesc, vă spun ceva: este foarte activă în Parlament şi chiar se pricepe la probleme de sănătate şi demonstrează acest lucru. Îi mulţumesc pentru acest lucru. (...) Nu o să vă ţin mult de vorbă, sunt şi răguşit, o să merg la colega mea Raluca după aceea să mă trateze”, a spus Virgil Guran în discursul ţinut duminică, 1 august, la conferinţa de alegeri a PNL Vrancea. 

La finalul discursului său, Virgil Guran a aflat, de la amfitrionul conferinţei, că medicul la care a spus că va merge pentru tratament este... ginecolog. 

„Mulţumesc mult, Virgil! Atenţie mare, doamna doctor este ginecolog, dar, dacă ai încredere, te poate rezolva”, i-a spus amfitrionul conferinţei, în hohotele de râs ale celor prezenți.

Virgil Guran a replicat: „Am o problemă!”

„Cu toții avem uneori probleme”, i s-a răspuns. 

2. -imagine fara descriere- (virgil_guran_gafa_ginecolog_pnl_vrancea_61511400.jpg)

Ludovic Orban: Mulți dintre cei care clamează susținerea lui Cîțu nu au încredere că poate conduce partidul

Mulți dintre susținătorii lui Florin Cîțu nu au încredere în el, a declarat, duminică, la Vrancea, președintele PNL, Ludovic Orban, care le atrage atenția celor care „arată pisica” și „caută schelete în dulap” că nu cedează.

„Trebuie să știți că nu m-am așteptat ca Florin Cîțu să candideze la președinția PNL. Dimpotrivă, toate discuțiile pe care le-am avut cu el nu puteau să mă conducă la această concluzie. De asemenea, nu m-am așteptat ca oameni care au fost în echipa de conducere a PNL și au încercat să pună cununa cu lauri pe cap la fiecare victorie a PNL din ultimii patru ani de zile, acum, să spună că președintele nu a avut nicio legătură cu victoriile respective, că președintele nu mai este bun. Eu le-am și spus că aici lucrurile sunt simple: dacă eu nu mai sunt bun, înseamnă că nici voi nu mai sunteți buni, iar dacă voi susțineți că voi sunteți buni înseamnă că și eu sunt bun”, a zis, duminică, Ludovic Orban.

Președintele PNL susține că mulți dintre cei care îl susțin pe Florin Cîțu în funcția de președinte al PNL nu îl și cred capabil să conducă partidul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel