Viorica și Ioniță de la Clejani, decizie radicală după scandalul cu Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani au luat o decizie, după scandalul cu fiul lor, Fulgy, care ține prima pagină a tabloidelor în ultima perioadă.

„Începând din acest moment, unicul subiect pe care voi comunica cu reprezentanții Mass-Media este cel privind viața profesională, proiectele muzicale pe care le pregătim, fiindcă noi rămânem aceeași care pun respectul față de meserie și de public mai presus de orice. Decizia survine în urma faptului că am încercat din răsputeri, în cel mai onest mod cu putință și cu demnitate, să aducem lămuriri pe subiecte legate de familie și am constatat cu mâhnire că declarațiile nostre au fost în mod intenționat scoase din context și propagate în cel mai brutal chip ca „fake news”. Nu este admisibil ca noi să ne dorim ca publicul nostru să afle adevărul și să ne fie efectiv răstălmăcite declarațiile”, a scris Ioniță de la Clejani de pagina oficială de Facebook.

„De astăzi înainte, indiferent câtă otravă veți vărsa, nu veți mai auzi din partea noastră niciun cuvânt!”, a decis acesta. 

„Este un episod urât, o încercare de promovare care s-a dus în alt sens din cauza unor factori pe care îi lăsăm închiși. Am un singur lucru de precizat: Cei care vor să profite de Fulgy și de familia mea... nu uitați că există Poliția și există lege pentru orice, nu încercați, pentru că arestul e 29 de zile. Avem Poliție care se ocupă de fiecare lucru în parte și sperăm ca pe viitor să se ocupe și mai mult de toate lucrurile acestea care distrug tinerii”, a spus, recent, Ioniță de la Clejani, declarațiile sale luând amploare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel