VIOLENȚE MARȘ UNIRE: Explicația Jandarmeriei după ce manifestanții au fost bătuți și arestați

Jandarmeria Română a dat primele expliații cu privire la agresarea manifestanților care cer unirea cu Basarabia. Intervenția jandarmilor ar fi avut loc după ce manifestanții ar fi încercat să forețeze cordonul făcut de oamenii legii. 

Căpitanul Mihai Vornicu, reprezentant al Jandarmeriei Capitalei, a declarat pentru AGERPRES, că manifestanţii au încercat să forţeze cordonul de jandarmi şi au fost opriţi de aceştia, întrucât protestatarii trebuie să respecte autorizaţia pentru acţiunea la care participă.

El a menţionat că manifestarea este autorizată astfel: între orele 14,00 şi 17,30 marş pe traseul Hanul lui Manuc-Piaţa Universităţii-Piaţa Română-Piaţa Victoriei iar între orele 17,30 şi 18,00 pentru susţinerea de alocuţiuni în Piaţa Victoriei.

Colegii mei stau de vorbă cu organizatorii acestui marş referitor la modul de desfăşurare a acestei activităţi, a afirmat Mihai Vornicu. El a menţionat că jandarmii au acţionat în mod legal. Înainte de a pleca în marş, George Simion preşedintele Platformei Unioniste Acţiunea 2012, organizator al activităţii, a spus că manifestarea este autorizată şi că marşul va avea loc pe traseul Hanul lui Manuc-Brătianu-Magheru-Lascăr Catargiu-Piaţa Victoriei şi înapoi la Universitate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel