VIDEO - Momentul exploziei de la Combinatul Chimic Azomureș. Clipe de panică și în Alexandria

Momentul exploziei de la Combinatul Chimic Azomureș / Foto: Captură video Youtube
Momentul exploziei de la Combinatul Chimic Azomureș / Foto: Captură video Youtube

Seara trecută au avut loc mai multe incidente.

A avut loc o explozie la Combinatul Chimic Azomureș, iar în Alexandria o dubă a luat foc din senin.

Momentul exploziei de la Combinatul Chimic Azomureș a fost surprins de camerele video. În imagini se vede cum în miez de noapte cerul este luminat de o explozie uriașă. După deflagrație, a izbucnit un incendiu, iar în imaginile video se vede focul mare și un nor gros de fum.

În urma evenimentului a fost transmis un mesaj RO-ALERT de informare a populaţiei din zona limitrofă a operatorului. Potrivit ISU Mureş, explozia s-a produs în jurul orei 01:00. Incendiul a fost  localizat, fără pericol de extindere, şi s-a  intervenit pentru lichidare, potrivit Afgerpres.

ISU Mureş a precizat că nu există niciun pericol pentru populaţie sau personalul operatorului, fiind activată grupa operativă pentru gestionarea evenimentului. Reprezentanţii Azomureş precizează, pe Facebook, că a fost identificată cauza evenimentului de către operatorii instalaţiei.

O persoană a fost rănită, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi este în afara oricărui pericol. Situaţia este acum sub control, este monitorizată de autorităţi, instalaţia unde a avut loc incendiul fiind oprită complet, mai arată sursa citată.

Clipe de panică și la Alexandria

Au fost clipe de panică și la Alexandria. O dubiță a luat foc din senin în centrul, în parcarea unei clinici medicale. Flăcările puternice au mistuit mașina chiar sub ochii trecătorilor, care au privit neputincioși și nu știau de la ce a pornit focul violent.

Oamenii au chemat un echipaj de pompieri, care a intervenit rapid cu o mașină de stingere pentru lichidarea incendiului.

Din primele date, în urma incidentului nu au rezultat victime, pagubele fiind doar unele materiale, transmite ISU Teleorman. La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o mașină de stingere și o ambulanță SMURD, dar și echipaje de poliție. A fost deschisă o anchetă și în cauză se fac cercetări, pentru a fi stabilită cauza producerii incendiului. În imaginile video postate pe rețele de socializare de Impact News se poate vedea cum autoturismul arde puternic, focul degajând un fum negru. Incendiul pare să fi izbucnit în partea din față a mașinii, apoi extinzându-se.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel