Victor Ciutacu: În locul nostru vor fi promovați atleții anticorupției de stenogramă

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii "Ediția de seară" de la România TV, a transmis un mesaj cu privire la planul de "restructurare" a societății românești. Jurnalistul s-a referit la schimbarea controlului presei.

"Mărețul plan de de/re-structurare a societății românești, de care a auzit orice om mai informat decât broasca țestoasă, cuprinde, pe lângă nimicirea clasei politice și a mediului de afaceri, și schimbarea controlului presei. Care se va face, după inculparea/condamnarea tuturor porecliților moguli, prin înlocuirea celor care azi sunt în prima linie.

Chestie rezolvabilă economic, fiscal și, acolo unde ținta nu cedează, penal. Într-un final, în locul nostru, al celor - nu-i așa? - crescuți și îmbătrâniți în rele, nu contează că mai talentați și mai performanți editorial decât aspiranții, vor fi promovați atleții anticorupției de stenogramă. Cu nimic mai buni decât noi, dar mai ieftini, mai ticăloși, mai dispuși la compromisuri majore și, cel mai important, la ordin militar pentru îndeplinirea înaltelor obiective de stat", a fost mesajul transmis de Victor Ciutacu.

VEZI ȘI: Victor Ciutacu, interviu. De vorbă cu jurnalistul când împlinește 45 de ani - exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel