Victor Ciutacu, despre ”propaganda băsistă” în scandalul Papici

ciutacu dece
ciutacu dece

Victor Ciutacu a comentat pe Facebook despre ”propaganda băsistă” în scandalul demiterii procurorului Lucian Papici.

”Propaganda băsistă funcționează atunci când măcar cinci oameni diferiți, angajați oficial în măcar cinci locuri diferite, publică, aproximativ la aceeași oră, în măcar cinci locuri diferite, măcar cinci texte care cuprind măcar cinci idei/argumente identice. Dați un search după cuvântul magic "Papici" pe site-urile ziarelor și pe cele de știri. Atunci veți descoperi măcar cinci oameni detașați în presă în interesul cauzei...”, a scris Victor Ciutacu.

Procurorul General Tiberiu Niţu a dispus încetarea mandatul la conducerea secţiei I a DNA a procurorului Lucian Papici, după ce în urmă cu o săptămână îi reînnoise mandatul. Lucian Papici a condus ancheta în dosarul privind frauda de la referendumul din 29 iulie 2012 privind demiterea președintelui României.

”Hai să fim serioși! D-aia n-au românii pulovere pe gât, că nu mai coabitează doi politicieni care, fiecare-n parte, vor să aplice în beneficiu propriu formula istorică de succes Statul sunt eu. Dacă se va rupe maculatura aia inutilă și profund imorală, pe motiv că ăl mai mic vrea o felie mai groasă decât a ăluia mai mare din tortul controlului justiției, măcelul va fi oficial. Se vor ridica unii pe alții de pe stradă, își vor da șpițuri la gioale, se vor terfeli pe site-uri/ sticla televizoarelor, se vor pârî unii pe alții la Înalta Poartă. Iar băștinașii care au avut ghinionul să se nască pe teritoriul carpato-danubiano-pontic și să fie contemporani cu ei vor continua nu să trăiască, ci să se chinuie să supraviețuiască. Adică exact ce au făcut și până acum”, a scris Ciutacu și pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel