Victor Athanasie Stănculescu, în stare critică. Sfat important dat lui Marius Marinescu

Starea generalului Victor Athanasie Stănculescu, unul dintre oamenii cheie ai Revoluției din decembrie 1989, este critică. Marius Marinescu, invitat la România TV, a dezvăluit ce sfat a primit recent din partea fostului general. 

Fostul general a suferit un atac cerebral, iar starea fostului general s-a agravat în ultimele două zile. Victor Athanasie Stănculescu, în vârstă de 88 de ani, a fost internat la spitalul Floreasca, iar în urmă cu două zile transferat în comă la spitalul Militar, spun apropiaţii. 

Marius Marinescu, vecin 13 ani cu celebrul general, a povestit pentru sursa citată ce anume a vorbit cu Victor Athanasie Stănculescu, la sărbătorirea unui cunoscut, cu o săptămână înainte de Paști: "M-am văzut cu dânsul chiar de Florii. Era o sursă inepuizabilă de informații din '89 și mi-a zis: «Dl senator, ai grijă să ții întotdeauna cont de cei patru DACĂ:

- dacă știi, să nu vorbești;

- dacă vorbești, să nu scrii;

- dacă scrii, să nu semnezi;

- dacă semnezi, să nu te miri de ceea ce ți se va întâmpla. Nu am ținut cont și am fost condamnat la 15 ani de detenție»", a declarat Marius Marinescu. 

În anul 1999, Victor Atanasie Stănculescu a fost condamnat de Curtea Supremă la 15 ani închisoare pentru omor deosebit de grav săvârşit prin reprimarea revoluţiei din Timişoara. Stănculescu a executat o treime din pedeapsă, fiind eliberat condiționat în 2014.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel