EXCLUSIV  Vicol, despre Cîțu: Asemenea tupeu n-am văzut nici la infractorii pe care i-am apărat. Ireal!

Facebook - Laura Vicol
Facebook - Laura Vicol

Deputata PSD Laura Vicol a vorbit despre Florin Cîțu, în contextul dezvăluirilor care vin din SUA. 

”Eu vă spun sincer că asemenea tupeu nu am văzut nici la infractorii pe care i-am apărat, mai mult sau mai puțin vinovați, în ultimii 21 de ani. Mi se pare incredibil nu tot tupeul, că tupeul e puțin spus. Eu deja încep să cred că acest individ se află poate sub influența unor plante, mi se pare ireal tot ce se întâmplă, vă spun cu toată onestitatea. Să ajungi să faci așa ceva și să fii, totuși, sprijinit până la urmă de o țară întreagă, pentru că eu nu văd pe nimeni ieșind afară în stradă, pe mine asta mă doare cel mai rău.

Dacă vă aduceți aminte, partidul din care face parte a fost blamat de-a lungul timpului și au ieșit zeci de oameni în stradă să strige ”jos, ciuma roșie” pentru niște lucruri care nu au nici măcar 1% din greutatea și din mizeria lucrurilor pe care le face acest penal, țepar, care ocupă postul de prim-ministru. Stau și mă întreb ce se întâmplă cu toți românii și de ce tolerează aceste lucruri și de ce nu ies în stradă. Asta a fost durerea mea, pe care a trebuit să o spun, pentru că nu am cum să mă abțin și știți foarte bine că nu mă abțin niciodată. 

Ce se întâmplă acum în PNL nu mă interesează, pentru că acest partid pentru mine nu mai există, acest partid este istorie, e un partid mort, îmi pare rău. M-am învățat să fac colivă, la un moment dat o să le fac și una de 40 de zile.  67 de PNL-iști care au semnat ieri acea scrisoare de susținere, au semnat practic onorul de viză ”Susținem penali în funcții publice”. Și aici este o altă discuție, aici este o discuție pe latură penală și pe latură morală. Legal vorbind, mie mi se pare mult mai important și mai grav al doilea dosar descoperit, pentru că la primul... eu nu am fost băută niciodată, toată lumea bea și nu este un păcat să bei. Este un păcat, o nenorocire și o infracțiune să te urci băut la volan. S-a prescris, nu am nimic de comentat legal vorbind și nu putem pune pe ale tinereții valuri greșeala respectivă, că la 30 de ani eu aveam deja copil de 3 ani. La 30 de ani nu mai ești tânăr și nu îți mai permiți să faci asemenea greșeli. Nu o poți pune nici pe seama unei așa zise tinereți. Mie al doilea dosar mi se pare foarte grav. Să tragi țeapă unei bănci și să te ascunzi, să nu fii găsit... degeaba încearcă domnul Cîțu să ne arunce praf de stele în ochi, că domnule am fost achitat. Nu ai fost achitat Cîțule, nu te-a găsit justiția!”, a spus Laura Vicol, deputat PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel