Vezi ce fel de job-uri nu sunt benefice

alternatives-job-boards
alternatives-job-boards

Nu multă lume are o slujbă de vis şi mult mai puţini sunt mulţumiţi la locul de muncă. Cu toate acestea, nu orice tip de job trebuie acceptat, scrie Multi tineri aleg un job de tip call center sau customer service, fiind vorba de un orar flexibil. Ceea ce nu ştiu mulţi dintre ei este că astfel de servicii înseamnă şi mutle discuţii interminabile cu clienţi furioşi, care nu respectă instrucţiunile sau nu înţeleg mecanismele unui produs şi încep să se certe la telefon.

Joburile în locuri cu mulţi angajaţi, unde se întâmplă să fii singurul exemplar dintr-un anumit sex. Statistic, 97% din secretare sunt femei şi 99% din mecanicii auto sunt bărbaţi. Sau cum ar fi să lucrezi ca secretară într-un service auto sau ca inginer constructor,când eşti singura femeie pe un şantier în construcţie.

Un agent de vânzări trebuie să aibă spiritul comercial în sânge şi să vadă oportunităţile de a încheia afacerea imediat. Astfel de slujbe te obligă, mai devreme sau mai târziu, să minţi clientul ca să îl convingi să cumpere produsul. Dacă eşti un om sincer, nu ai cum să te simţi bine la un job unde convingi oamenii să dea banii pe chilipiruri scumpe sau credite de care nu au nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel