Vezi ce avere va moșteni Daniela Györfi, după moartea mamei sale

gyorfi
gyorfi

 Daniela Györfi trăiește  o adevărată dramă, după moartea mamei sale.  Drept răsplată pentru cei 33 de ani în care Daniela Györfi a făcut un sacrificiu de care poate nu toţi copiii sunt în stare,  Anica Diţa, mama Danielei, i-a lăsat o moştenire frumoasă acesteia, scrie click.ro.

Şi-a iubit fiica şi nepoata ca pe ochii din cap şi va avea grijă de ele şi după moarte! Mama Danielei Györfi, care s-a stins din viaţă duminica trecută, i-a lăsat cântăreţei o avere frumoasă: 4 apartamente în Bucureşti, a căror valoare se ridică la aproape 250.000 de euro.

Mama vedetei a fost proprietara a 4 apartamente cu câte două camere, toate plasate în Bucureşti. Imobilele sunt situate într-un bloc din zona Baba Novac, în sectorul 3 şi raportat la preţul pieţei fiecare dintre ele valorează între 50.000 şi 60.000 €.

 Într-unul dintre apartamente locuieşte Daniela împreună cu George Tal şi fetiţa lor, iar celelalte trei sunt închiriate de ani buni, iar chiria se ridică undeva la 300 € pe lună, per apartament.  Apropiaţii familiei ne-au spus că, în urmă cu circa 15 ani, femeia a moştenit de la mama ei un teren cu o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, în Capitală.

 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24