EXCLUSIV  Vești neplăcute pentru Berbec, Leu, Fecioară, Scorpion. Alte posibilități pentru Vărsător

Foto Pexels
Foto Pexels

Ne apropiem de a treia retrogradare a lui Mercur din 2022. Astrologul Daniela Simulescu revine cu noi previziuni pentru zodii.

Ca de obicei, emisiunea cu horoscopul zilnic va fi difuzată începând cu ora 9.00.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Îți va fi greu să pui punctul pe i. Și nici cei din jurul tău nu vor fi mai breji. Spun asta pentru că totul pare foarte nesigur. 

Taur

Nu este cazul să te bazezi mult pe colegi sau ei pe tine! Unul dintre voi va trece printr-o schimbare și va da programul celorlalți peste cap. 

Gemeni

Încerci din răsputeri să gestionezi proiectele importante, dar îți vei da seama repede că nu ai control. Deci lasă mai bine viața să se întâmple. 

Rac

Aștepți mult și bine ca familie să își schimbe comportamentul față de tine. Nu mai bine le spui tu exact ce vrei?

Leu

Pot apărea întârzieri, atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Deci nu este cazul să judeci! Încearcă să fii mai flexibil. 

Fecioară

Te răzgândești de prea multe ori în ceea ce privește o cheltuială importantă. Și parcă nici apropiații nu te ajută deloc. 

Balanță

Vei fi marcat de unele cuvinte ale colegilor. Așa că vei alege să nu te mai implici în mod activ în unele proiecte profesionale. 

Scorpion

Apropiații nu pot fi alături de tine așa cum ți-ai dori. Cei singuri vor resimți serios acest lucru. Ceilalți vor avea cerințe de la partener. 

Săgetător

Niciodată să nu spui niciodată! Sau că tu nu ai fi în stare să faci ceva anume. Viața s-ar putea să fie ironică cu tine. 

Capricorn

Deciziile luate de superiori nu sunt și cele finale. Deci nu te grăbi și nu te implica așa cu totul. Ci mai ai puțină răbdare. 

Vărsător

Te decizi foarte greu! Dar nu este neapărat un lucru rău. Înseamnă că ai început să vezi și alte posibilități. 

Pești

Partenerul ți se pare infantil. Astrele îți recomandă să nu îl acuzi de nimic, ci să îl lași să se exteriorizeze cum vrea el. 

 

 

„Dacă săptămâna ce se termină a fost mai fadă, mai sărăcăcioasă din punct de vedere al evenimentelor, iată că în săptămâna ce urmează avem ce discuta, avem ce povesti. Spun asta pentru că săptămâna care a trecut nu a fost exact pe gustul meu. Dar când nu sunt aspecte, atunci facem lucrurile să meargă mai uşor de la sine. Venus intră în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 29 septembrie. Începem să ştergem praful de pe emoţii, devenim mai pragmatici, mai selectivi", a spus astrologul Daniela Simulescu în debutul emisiunii astrologice săptămânale. 

 

Pe 10 septembrie, este Lună Plină în Pești

 

Pe 10 septembrie, este Lună Plină în Pești. Cel mai bun moment din an pentru renunțare. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mobil în astrogramă (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). „Își vor da seama, într-un mod mai plăcut sau nu, că într-o relație pot juca atât rolul victimei, cât și al vinovatului. Alții vor descoperi că trăiesc într-un balon de săpun, că au preferat să creadă o poveste, că le-a convenit să se lase mințiți. Și spun asta pentru că Luna va fi în apropierea lui Neptun, planeta haosului și a iluziilor”, a spus Daniela Simulescu.

De asemenea, tot pe 10 septembrie, Mercur își va începe a treia retrogradare a anului 2022. „Și de această dată, revine dintr-un semn de aer într-unul de pământ. Acum din Balanță în Fecioară. Ce vrea această retrogradare? Să respectăm zicala vorbe, nu fapte. Mai ales în relațiile personale. Este nevoie de muncă susținută din partea ambilor parteneri. De negocieri mature și de compromisuri”, a zis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel