EXCLUSIV  Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanță, Scorpion, Vărsător. Frică, progres, suferință!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Luna va începe să tranziteze semnul Balanței. Nevoia principală a zilei va fi aceea a cooperării. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, revine cu noi previziuni pentru zodii la DCNewsTV.

Vom căuta să mediem relațiile conflictuale. Conjuncția Mercur-Soare ne poate ajuta să nu punem prea mult la suflet situațiile apărute. Ne apropiem de ultima eclipsă a anului, cea de pe 4 decembrie, a precizat Daniela Simulescu. Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare-energia conștientă, Luna-emoțiile, Mercur-planul mental) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră. Indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi, spune astrologul Daniela Simulescu.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilnic la DCNews și DCNewsTV, începând cu ora 9.00!

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

În prima parte a zilei, te vei lua prea în serios. Însă, după prânz, vei fi dispus să asculți părerea celorlalți fără le întoarce vorbele.

Taur

Îți canalizezi energia către anumite proiecte de la serviciu. S-ar putea ca viața personală să sufere din cauza acestui aspect.

 

VEZI ȘI: Previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Capricorn. Horoscop la început de decembrie!

 

Gemeni

Îți va fi greu să te concentrezi. Asta și pentru că îți pierzi interesul rapid, atât acasă, cât și la serviciu. Vrei experiențe provocatoare.

Rac

De dimineață, vei fi dornic de vorbă. Vei pune multe întrebări. Curiozitatea ta va fi destul de inconfortabilă pentru colegii tăi.

Leu

Vrei să vorbești doar despre partea frumoasă a vieții. Vei fugi de subiectele grave. O parte din tine este sătulă de negativismul din jur.

Fecioară

Te vei pierde ușor în detalii. Nici tu nu înțelegi de ce nu te poți focusa așa cum trebuie. Poate că mintea ta este destul de epuizată.

Balanță

Luna îți va tranzita semnul și îți va activa orice emoție. Trebuie doar să fii mai atent la corpul tău atunci când interacționezi cu o persoană.

Scorpion

Te preocupi exagerat de absolut orice. Și nu doar pentru propria persoană. Dar și pentru colegi, familie sau prieteni.

Săgetător

Conjuncția Mercur-Soare îți poate îngreuna înțelegerea celorlalți. Ești prea mult în mintea ta și nu reușești să îi asculți activ.

Capricorn

Uiți că nu le poți face pe toate. Îți este frică să nu fii considerat slab sau ineficient. Pur și simplu refuzi să mai delegi din proiectele tale.

Vărsător

Vrei să te impui în absolut orice ai face. Atât acasă, cât și la serviciu. Oamenii dragi vor trece cu vederea, însă colegii nu vor vedea cu ochi buni ce vei face.

Pești

O zi bună pentru a te gândi la viitorul tău profesional. Indiferent că te afli în locul potrivit sau nu. Este cazul să te gândești la progres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel