EXCLUSIV  Previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Capricorn. Horoscop la început de decembrie!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DCNews, revine cu noi previziuni pentru zodii la DCNewsTV.

Sextilul dintre Soarele din Săgetător și Saturn din Vărsător va predispune la manifestarea unui optimism cumpătat. Vom fi încrezători, dar vom dori să ne bazam pe argumente concrete. În plus, nu ne vom grăbi cu nicio inițiativă. Ne vom calcula foarte bine pașii, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul zilnic la DCNews și DCNewsTV, începând cu ora 9.00!

 

VEZI ȘI: Numerolog, previziuni tari pentru 2022: Vibrația 6 a anului vine să pună benzină pe foc fricii care deja există

 

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Îți faci programul astfel încât să nu consumi energie pe acțiuni inutile. În prima parte a zilei vei fi mai dispus la socializare, însă spre seară vei fi mai liniștit.

Taur

În cazul în care mergi la muncă, vei dori să te ocupi doar de câteva proiecte. Lipsa ta de energie se va observa în tot ce vei face.

Gemeni

Partenerul are multe idei însă tu îi vei mai potoli din elan. Nu ai disponibilitate pentru a te implica în tot ce propune el.

Rac

Tu ai vrea să te retragi în muncă. Și chiar dacă vei fi liber, vei căuta să te ocupi de treburile gospodărești. Îți lipsește cheful de socializare.

Leu

Cauți metode prin care să te înveselești, însă te vei plictisi repede. Parcă nu ai chef nici de mulți oameni în preajma ta.

Fecioară

Dacă ai zi liberă, perfect! Te vei ocupa cu mare drag de cele ale casei. Dacă nu, vei face tot posibilul să ajungi cât mai repede acasă.

Balanță

Vrei să te plimbi, ziua va fi caracterizată de un dor de ducă fantastic. Poate mergi în vizită la unii prieteni sau poate primești tu musafiri.

Scorpion

Îți dorești să treacă această zi, dacă se poate, fără să cheltuiești niciun ban. Îți vei decide programul astfel încât să nu îți afecteze buzunarele.

Săgetător

Ești deschis la propunerile celorlalți, însă le vei oferi dovezi serioase atunci când nu iau în calcul   și posibile efecte neplăcute.

Capricorn

Ziua o vei dedica odihnei. Mai ales dacă ai liber. De asemenea, ai nevoie să recuperezi câteva ore de somn. Nu pierde timpul cu gânduri superficiale!

Vărsător

Nu poți sta deloc în casă! Efectiv, te vei plictisi repede. Ai nevoie de socializare, evenimente, informații noi. Prietenii îți vor fi aproape.

Pești

Alegi să nu mai pui atâta patos în treburile de la serviciu. Și îți vei da seama că nu se va întâmpla absolut nimic rău.

 

Ultima eclipsă din 2021. Semnal puternic pentru următoarele șase luni!

 

Pe 4 decembrie, avem ultima eclipsă a anului 2021. Este vorba de Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător. O zi bună pentru intenții, dar sextilul cu Saturn ne cere cumpătare sau mai bine zis maturitate.

Imaginează-ți trei corpuri cerești (Soare-energia conștientă, Luna-emoțiile, Mercur-planul mental) toate în semnul încrederii, speranței, moralității, filosofiei, expansiunii. Evenimentul acesta poate fi începutul unui nou capitol în viața noastră. Indiferent de ce se întâmplă acum în lume. Și totul va porni de la regăsirea credinței. Și când spun asta nu mă refer la apartenența unei religii, ci la credința interioară. Fără ea nu putem face nimic. Când o avem, ajungem pe cele mai înalte culmi, precizează astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel