Veniturile principalelor bănci de investiţii din lume au urcat cu 6% în primul trimestru din acest an

Veniturile principalelor bănci de investiţii din lume, obţinute din tranzacţii cu materii prime, vânzarea derivatelor şi alte activităţi din sector, au crescut cu 6% în primul trimestru din acest an, în urma majorării câştigurilor din ţiţei, se arată într-un studiu realizat de compania de analize Coalition, transmite Reuters.

Creşterea vine după o redresare a veniturilor obţinute anul trecut din tranzacţii cu materii prime de către primele 12 bănci de investiţii din lume. În primul trimestru din 2019, veniturile principalelor bănci de investiţii din lume, obţinute din tranzacţii cu materii prime, vânzarea derivatelor şi alte activităţi din sector au urcat la 1,2 miliarde de dolari, comparativ cu perioada similară din 2018, arată datele publicate joi de Coalition. Expansiunea vine după o lungă perioadă de declin al veniturilor, din cauza cerinţelor mai dure ale autorităţilor de reglementare şi a reducerii activităţilor.

'Majorarea a fost determinată în principal de ţiţei, preţul gazelor a scăzut în SUA, după rezultatele solide înregistrate în primul trimestru din 2018', se arată în raportul citat. Cele 12 bănci incluse în studiul Coalition sunt Bank of America Merrill Lynch, Barclays, BNP Paribas, Citigroup, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, HSBC, JPMorgan, Morgan Stanley, Societe Generale şi UBS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel