Vedetă de la Dansez pentru tine, operație complicată. Iată cum se simte

Vestea că a ajuns pe masa de operație a surprins pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât nimeni nu a bănuit că are probleme de sănătate.

Este vorba despre Emilia Popescu care a suferit o intervenție chirurgicală. La începutul lunii ianuarie, jurata de la ”Dansez pentru tine” a ajuns pe masa de operație. Artista a suferit o intervenție chirurgicală complicată, la coloană. Totul a decurs cu succes, iar după o perioadă de recuperare, Emilia Popescu s-a întors acolo unde îi stă cel mai bine - pe scenă.

“Emilia s-a operat la coloană pe data de 9 ianuarie. A fost o operație dificilă, ca majoritatea celor făcute la coloana vertebrală. Din fericire, totul a fost bine. Emilia a stat acasă câteva zile și era cât pe ce să se anuleze spectacolul “Pescărușul”, din 22 ianuarie, în care ea are rol principal. Medicii i-au spus să stea în pat, că nu e de joacă cu spatele. Așa a și făcut, doar că nu a mai putut de dorul scenei de teatru și a revenit”, a declarat o sursă din anturajul Emiliei Popescu pentru Wowbiz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel