Mamă şi fiu, carbonizaţi în casă, în judeţul Vaslui

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

O femeie în vârstă de 64 de ani şi un bărbat în vârstă de 30 de ani, mamă şi fiu, au decedat, vineri dimineaţa, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa lor din localitatea Popeni, comuna Zorleni. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, George Onofreiasa, incendiul a fost anunţat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 5,30, iar la faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim-ajutor şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă, cu un ofiţer şi nouă subofiţeri. 

"La sosirea pompierilor militari, arderea era generalizată. În urma incendiului, au fost descoperite două persoane carbonizate. Din primele cercetări, cauza incendiului a fost coşul de fum neizolat corespunzător faţă de elementele combustibile", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui. La faţa locului au demarat cercetări şi reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Vezi şi: Contracte autostrăzi. Plumb şi Teodorovici, avertisment: Nu vom ezita

Venezuela, ajutor financiar de 100 milioane $. Maduro refuză

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel