Vârstnicii din Câmpulung s-au apucat să mute băncile din Grădina Publică Merci / video+foto

Sursă foto: Captură Facebook Ziar Exclusiv
Sursă foto: Captură Facebook Ziar Exclusiv

Senorii din Câmpulung, județul Argeș, au fost filmați în timp ce mutau băncuțele din Grădina Publică Merci.

La Câmpulung, vârstnicele care se recreează în Grădina Publică Merci au fost filmate în timp ce mutau o băncuță. Imaginile s-au viralizat în mediul online și au stârnit amuzamentul internauților.

„Relaxarea de la final de săptămână - Să nu uităm să zâmbim! Grădina Publică “Merci” - Câmpulung, 07.07.2022. Sursa FB - G Marius Alexandru“, au scris cei de la ZiarExclusiv pe Facebook.

Se-ntâmplă-n România: un bărbat şi-a spălat calul la o spălătorie auto

Un bărbat din localitatea Sânnicolau Mare, din județul Timiș, a devenit viral după ce și-a dus calul la o spălătorie auto pentru a-i face o baie răcoroasă în plină vară. Filmarea a devenit în scurt timp deliciul internauților. Omul și-a spălat calul în văzul tuturor, fără nicio reţinere, la o spălătorie de pe lângă gară. În imaginile postate pe rețelele sociale se poate vedea cum calul așteaptă cuminte ca stăpânul să-şi termine treaba. Nu ripostează, nu se mişcă din loc, ba se pare chiar că-i place. Şi cum să nu-i placă pe aşa temperaturi de foc? Ceea ce a stârnit amuzamentul tuturor este că bărbatul și-a spălat calul în aceeași manieră în care sunt spălate autovehiculele, folosind un pistol cu apă sub presiune, scrie Redacţia (vezi imaginea AICI).

VIDEO viral pe TikTok. Ce vârstă are bărbatul din imagine?

Imaginile cu un bărbat în vârstă îmbrăcat într-un halat portocaliu au inundat feedurile utilizatorilor TikTok, în timp ce videoclipurile cu el întins și interacționând cu membrii familiei continuă să devină virale. Dar, pe măsură ce videoclipurile s-au răspândit, au fost repostate pe internet împreună cu informații inexacte și zvonuri nefondate despre bărbat, scrie Insider.

Contul original care a postat videoclipurile i-ar aparține unei femeie pe nume Auyary, care are un milion de urmăritori. Femeia a primit până la 100 de milioane de vizualizări la un singur videoclip postat în februarie 2022, care îl arata pe bărbat cum pune mâna pe copilă, iar internauții au inundat cu comentarii întrebând despre vârsta și povestea lui, mulți speculând că este călugăr.

Videoclipurile au declanșat numeroase conversații online și au fost distribuite pe diferite platforme de socializare, dar au răspândit, de asemenea, zvonuri contradictorii și dezinformări, ducând la confuzie în jurul adevărului din spatele filmărilor virale (vezi imaginile AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel