VIDEO viral pe TikTok. Ce vârstă are bărbatul din imagine?

VIDEO viral pe TikTok. Ce vârstă are bărbatul din imagine? / Foto: Captură video TikTok auyary13
VIDEO viral pe TikTok. Ce vârstă are bărbatul din imagine? / Foto: Captură video TikTok auyary13

Imaginile cu un bărbat din Thailanda au devenit virale TikTok.

Imaginile cu un bărbat în vârstă îmbrăcat într-un halat portocaliu au inundat feedurile utilizatorilor TikTok, în timp ce videoclipurile cu el întins și interacționând cu membrii familiei continuă să devină virale. Dar, pe măsură ce videoclipurile s-au răspândit, au fost repostate pe internet împreună cu informații inexacte și zvonuri nefondate despre bărbat, scrie Insider.

Contul original care a postat videoclipurile i-ar aparține unei femeie pe nume Auyary, care are un milion de urmăritori. Femeia a primit până la 100 de milioane de vizualizări la un singur videoclip postat în februarie 2022, care îl arata pe bărbat cum pune mâna pe copilă, iar internauții au inundat cu comentarii întrebând despre vârsta și povestea lui, mulți speculând că este călugăr.

@auyary13

เมื่อเหลนน้อยมาเรียกหา หลวงตาสัมผัสได้ถึงความรักและห่วงใย เรียกมาเคาะหัวให้พรเหลนเลย สาธุๆๆ????????

♬ บทเพลงสวดบารมี 30 ทัศ - ocean media

Videoclipurile au declanșat numeroase conversații online și au fost distribuite pe diferite platforme de socializare, dar au răspândit, de asemenea, zvonuri contradictorii și dezinformări, ducând la confuzie în jurul adevărului din spatele filmărilor virale. 

@auyary13

หลวงตาพูดเป็นภาษาอีสานเบาๆว่า "กูอยากแล่นแล้วเนี่ย" โอ้ยยย!! ใจเย็นๆเด้อหลวงตา???????? นั่งได้เท่านี้ก็โอเครแล้ว????????

♬ บทสวดสิริมงคล - ่JINGPING

Ce vârstă are bărbatul

Proprietara contului de TikTok are și un profil pe Instagram, unde postează poze cu bărbatul, despre care spune că se numește Luang Pho Yai.  Acesta ar fi din Thailanda și ar avea 109 ani. În descrierea contului de TikTok, scrisă în thailandeză, ea a spus că plănuia să-l verifice la spitalul Dan Khun Thot din vestul Thailandei. Din fotografiile cu el se pare că există statui budiste în salonul lui de spital, dar nu este clar dacă bărbatul este călugăr sau dacă statuile aparțin spitalului.

Totuși, internauții au vorbit diverse pe rețelele de socializare. Unii scriu că persoana respectivă ar avea 163 de ani sau că ar fi o femeie de 399 de ani.

Potrivit Guinness World Records, cea mai în vârstă persoană în viață este Kane Tanake, o femeie de 119 ani din Japonia. Guinness menționează cea mai în vârstă persoană care a trăit vreodată avea 122 de ani când a murit în 1997. Afirmațiile că bărbatul din videoclip are 163 de ani l-ar face cea mai în vârstă persoană din istorie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel