Vama Veche, curățată după dezastrul de 1 Mai de către... străini

Vama Veche rămâne în continuare renumită pentru petrecerile libertine și, în special, pentru cele de 1 Mai, însă, de la an la an, dezastrul lăsat de petrecăreți este tot mai mare, potrivit turiștilor români care nu sunt la prima escapadă aici. Doar că anul acesta, chiar după prima noapte de petrecere, gunoiul de pe plajă a fost adunat de studenţi străini.

350 de beneficiari ai programului Erasmus, care învaţă în România, au participat la strângerea gunoiului de pe plaja Vama Veche, lăsat de turiștii care au petrecut toată noaptea de 1 spre 2 mai.  

Potrivit Antena 3, voluntarii au primit mănuşi şi saci de plastic şi, la orele amiezii, nu numai că au pornit la treabă, dar i-au îndemnat pe toţi cei aflaţi pe plajă să păstreze locul curat şi să arunce gunoiul numai la coşuri.

Turiştii români care vin de mult timp în Vamă pentru ziua de 1 Mai spun că locul se schimbă în rău de la an la an, în timp ce străinii spun că nu au fost dezamăgiţi, adeverindu-se tot ceea ce au auzit despre petrecerile libertine de pe plaja din Vama Veche.

"E o nebunie și un loc de distracție" a declarat  studentă din Coreea de Sud, în timp ce un turist din Chile a apreciat concis atmosfera din Vama Veche: "E uimitor", a spus el.

Citește și Primire șoc în Vama Veche pentru ministrul Turismului, Florin Jianu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel