Primire șoc în Vama Veche pentru ministrul Turismului, Florin Jianu

În preajma minivacanței de 1 Mai, ministrul Turismului, Florin Jianu, a avut parte de o primire "tradițională" la Vama Veche.

Ca în fiecare an, în minivacanța de 1 Mai, Vama Veche este locul unde tinerii dau frâu liber dezmățului, iar consumul de alcool se află printre principalele ocupații ale acestora. 

Prezent, luni, într-un control pe Litoral, ministrul turismului, Florin Jianu a putut să-și dea seama  cum se pregăteau "vamaioții" pentru petrecerea de 1 Mai.  Înconjurați de pet-uri de bere și pachete de țigări, aceștia erau strânși  în grupuri, așezați pe asfalt și, de plictiseală, se dezbracă și le arată organele genitale trecătorilor, scrie click.ro.

Despre o asemenea imagine a avut parte chiar ministrul turismului aflat în inspecție, pe Litoral. La ieșirea din Vama Veche, Florin Jianu a dat nas în nas cu câțiva tineri care au deschis deja sezonul. Unul dintre ei, care duhnea a bere, a ținut să întâmpine alaiul ministrului cu pantalonii în vine. "Vrei să ți-o arăt?", l-a întrebat tânărul pe Jianu și, fără să aștepte răspunsul, i-a arătat penisul. (Foto:replicaonline.ro)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel