Valeriu Gheorghiță lămurește relația cu Vlad Voiculescu. „Știu și eu acele discuții care au fost mediatizate”

Gheorghiță: De ce apar mai multe reacții la AstraZeneca
Gheorghiță: De ce apar mai multe reacții la AstraZeneca

Coordonatorul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19, Valeriu Gheorghiță, a lămurit tensiunile dintre el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, mediatizate în spațiul public.

„Cred că trebuie menționat încă de la început că doar printr-o coordonare și o colaborare foarte bună între instituții putem să asigurăm bunul mers al campaniei de vaccinare”, a transmis Valeriu Gheorghiță, la DigiFM. Reacția gazdelor emisiunii a venit imediat: „Acesta este un mesaj pentru ministrul Sănătății? (...) Întrebăm mai pe direct, cum vă înțelegeți cu Vlad Voiculescu?”.

„Știu și eu acele discuții care au fost mediatizate în spațiul public. Pot să vă spun că, din punct de vedere profesional, am avut o relație absolut normală cu domnul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. În continuare avem o relație foarte bună și constructivă din acest punct de vedere”, a transmis Gheorghiță.

Cei doi nu s-au cunoscut înainte de preluarea funcțiilor

Cei doi nu se cunoșteau înainte de numirea celor doi în fruntea Ministerului Sănătății, respectiv a CNCAV. „După momentul în care domnia sa a fost învestit în această funcție am intrat în legătură și am stabilit coordonatele de la care vom continua campania de vaccinare”, a adăugat Gheorghiță. Rugat să lămurească „clinciul” dintre cei doi, acesta a adăugat: „Nu a fost vorba de neînțelegere”.

„Au fost la un moment dat viziuni diferite legate pe de o parte de aspectele de comunicare și de informare ale campaniei de vaccinare. De asemenea, au fost probleme legate de modalitatea de derulare activităților de vaccinare, de organizarea centrelor. După cum știm, au fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârșit, vorbim de acea OUG care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare.

Vorbim de discuții tehnice pe care cred că le-am gestionat bine. În momentul de față, așa cum vedem, campania se derulează în condiții normale așa cum am spus și altă dată. Nu trebuie să vorbim de acțiuni spectaculoase, trebuie să vorbim de un climat de normalitate și de desfășurarea în condiții cât se poate de eficiente ale campaniei de vaccinare”, a mai spus Gheorghiță.

Vezi video mai jos

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel