Vadim Tudor s-a dezlănțuit: Oana Zavoranu și Dan Capatos, posedați de draci

Invitat în studioul WoWbiz, Corneliu Vadim Tudor nu s-a putut abține, după ce a aflat că la alt post TV Oana Zăvoranu îl atacă în tandem cu Dan Capatos. 

 "În pauză am aflat că în studio la A1 s-au întâlnit doi sataniști, doi posedați de draci pe care îi ia mama dracu! Pe Dan Capatos, grecul ăsta fără Dumnezeu cu figură de drac și pe parașuta asta de țigani. Minte acest Capatos că eu l-am rugat să imi faca rost de oameni de afaceri să îmi dea mie bani. Tot ce am zis eu a fost să fiu ajutat să îmi vand valorile mari, eu nu am bani furați ca Bănicioiu.

Eu am muncit cinstit toată viața mea și le-am făcut ratinguri uriașe. El s-a milogit de mine, este un vierme în fața mea. Va distruge postul A1! Cum îți permiți tu, măgarule, să te iei de Vadim Tudor? Câte clase ai? S-a mințit în emisiunea lui că am încercat să o violez pe ea (n.r. Oana Zăvoranu) în cabinetul meu de la Senat când eram vicepreședinte și eram păzit de SPP. E îndrăcit, demonic!

Citește și: Mădălin Ionescu răspunde unor acuzații grave legate de Zăvoranu

Arat eu a om care să închidă ușa cabinetului să o violeze pe una pe care Fane Cârlig o plasa la țigani de la 14 ani? E bine? Eu am intrat în troaca porcilor pentru că am vrut să fac un bine, să înfrumusețez ultimele zile ale unei femei care a dat naștere unei creaturi imfame. De ce se minte în legătura cu mine? Tu îți dai seama, mă, că îți rup sira spinarii, tâmpitule?", a spus Vadim Tudor la WOWbiz.

Corneliu Vadim Tudor spune că Oana Zăvăranu este nebună și ar trebui internată la Spitalul 9. În acest sens președintele PRM face apel public la specialiști:

* În atenţia doamnei dr. Monica Boer, directoare a Spitalului 9 din Capitală

* În atenţia acad. Constantin Popa, prof. univ. dr. Dan Prelipceanu, prof. univ. dr. Cătălina Tudose

Doamnelor şi domnilor, cred că sînteţi la curent cu spectacolul delirant pe care o oarecare Oana Zăvoranu îl dă, de cîţiva ani, în societatea românească. Spectacol care a degenerat în aceste zile în manifestări halucinante, fără precedent în Europa modernă. Ani de zile, această individă profund bolnavă a plătit nişte vrăjitoare, cu sute de mii de euro, pentru a o ucide (?!) pe cea care i-a dat viaţă. Dar, nu s-a mulţumit numai cu practicile de „magie neagră", ci s-a rugat, ea însăşi, la Satana ca s-o omoare pe propria ei mamă. Eu, unul, n-am întîlnit asemenea manifestări sub-umane, nici în Istorie, nici în Literatură. Am discutat cu unele somităţi medicale, întrebîndu-le ce diagnostic poate fi pus unei asemenea descreierate, care acum ride, acum plînge; acum te pupă, acum te spurcă. Răspunsul a fost: „între paranoia şi schizofrenie".

Citește și: Mărioara Zăvoranu a murit. CV Tudor, predicție sumbră pentru Oana Zăvoranu

De ce apelez la dvs.? Legea spune că un bolnav mintal poate fi internat dacă săvîrşeşte acte de violenţă, care pun în pericol viaţa sau integritatea altora. Este exact cazul acestei nefericite creaturi - iar dovada o constituie instigarea unor aşa-zişi body-guarzi, plătiţi de ea, să-i bată şi să-i atace cu spray-uri lacrimogene pe nişte bătrîni care veniseră, duminică, 19 aprilie a.c., la un cimitir privat. Mîine, oare, ce va urma? Eu consider că atît dvs., cît şi Poliţia, aveţi o mare responsabilitate. Nu puteţi închide ochii la asemenea anomalii, care şochează spiritul public şi pot avea efecte nocive asupra tinerei generaţii. Au existat nebuni mai puţin periculoşi decît această fiinţă care - culmea! - îl implora, în scris, pe Satana să o posede (?!). Prin izolarea în cămaşă de forţă a acestei nebune şi prin aplicarea unui tratament medical corespunzător, îi faceţi un bine chiar ei.

În speranţa că veţi apăra onoarea psihiatriei şi neurologiei din România, vă rog să vă implicaţi şi să luaţi măsuri. Cu stimă,

Dr. CORNELIU VADIM TUDOR

PREȘEDINTELE PARTIDULUI ROMÂNIA MARE

Membru al Academiei Mondiale de Medicină „Albert Schweitzer"

21 aprilie 2015



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel