Mărioara Zăvoranu a murit. CV Tudor, predicție sumbră pentru Oana Zăvoranu

Corneliu Vadim Tudor, invitat sâmbătă, la România TV, a comentat dur comportamentul Oanei Zăvoranu după moartea Mărioarei Zăvoranu, susținând că nu va apuca să stăpânească ceea ce i-a lăsat mama sa moștenire. 

La scurt timp după ce Mărioara Zăvoranu a decedat, Oana Zăvoranu a mers la vila din Afumați unde locuia mama sa, permițând jurnaliștilor să filmeze în interior: "Vreau să vedeți cu toții în ce casă a trăit "pensionara" Mărioara Zâvoranu. Putea să doarmă în mai multe camere. Spunea că eu dau banii pe "cârpițe" și nu vrea să-mi dea banii pentru că eu îi irosesc pe "cârpițe". Aveți aici o mică parte din "modesta" garderobă a răposatei Mărioara Zăvoranu. Aici avem o mică parte din nenumăratele "vizoane"", comenta Oana Zăvoranu în timpul filmărilor.

Rugat, sâmbătă la România TV, să comenteze aceste imagini, Corneliu Vadim Tudor a răbufnit: "A mers să o denunțe. Este o demascare stalinistă asta. «Ia uite chiaburul, dușmanul poporului!». Nu apucă să stăpânească", a spus CV Tudor.

Trupul neînsuflețit al Mărioarei Zăvoranu, depus la cimitirul Eternitatea. Când va fi înmormântată

Întrebat de ce susține acest lucru, fostul europarlamentar a precizat:  "Biblia spune că erau oameni posedați de draci. Eu am întâlnit câțiva în țara asta, nu am să dau numele celorlalți, dar una dintre aceste persoane care, indiferent ce ai face, cum i-ai vorbi, cum te-ai purta, te spurcă, te blesteamă, îți face viața un coșmar este această nefericită și vrednică de compătimire persoană. Dacă ea crede că apucă să petreacă și să se bucure de acești bani și de aceste valori înseamnă că nu știe cum lucrează Dumnezeu. Te trăznește când îți este lumea mai dragă. Am cunoscut rezolvări miraculoase și în bine și în rău. Dumnezeu gândește altfel decât gândim noi. Orice face ea este împotriva voinței Domnului.  E fără precedent în istoria dușmăniilor între părinți și copii. (...) Acum societatea românească dă un examen: cum ne raportăm la dezumanizarea pe care o nenorocită de avere pe care nimeni nu o ia cu el în pământ o provoacă nu în mintea unei pipițe, ci a unei femei mature", a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel