Vadim, la Un Show Păcătos către Anca Cârcu: ”Du-te-n m****i mă-tii”

Anca_Carcu
Anca_Carcu

Vadim Tudor și-a ieșit din fire în momentul în care sexy PRM-ista Anca Cârcu a intrat în platoul emisiunii Un Show Pacatos.

Nefiltrat.ro scrie că surse din mediul politic au povestit că Anca Cârcu le-a spus unor politicieni că Vadim Tudor a încercat să o violeze în biroul lui.

Europarlamentarul a mers în studioul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, unde a demontat acuzaţiile. "Jur, cu mâna pe Biblie, că nu am violat pe nimeni. E o diversiune. Ea e o prostituată, presta la benzinărie. Stă pe banii unui consilier prezindenţial", a declarat Vadim. Însă lucrurile au degenerat în momentul în care Anca şi-a făcut apariţia în platou. "Ce e asta? Rog gărzile mele să intre să o scoată afară! Du-te-n m.. mă-tii de c..a! Te-a trimis SRI-ul aici?", a tunat politicianul. Între timp gărzile acestuia au intrat în platou, moment în care emisiunea lui Capatos a intrat brusc în pauză publicitară, pentru ca acest conflict să fie aplanat.

După pauza publicitară pricinuită de scandal, Dan Capatos a explicat că PRM-ista se afla într-un alt studio, pregatită să intervină în direct, însă aceasta a plecat de acolo și s-a îndreptat către locul în care se afla Vadim.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel