Urmărește emisiunea live


Vaccinare rujeolă: Situație dramatică. O nouă TRAGEDIE

Directorul Spitalului de Boli Infecţioase Sf. Parascheva din Iaşi, Carmen Dorobăţ, a declarat, miercuri, că un copil în vârstă de cinci luni, din Galaţi, a murit la câteva zile de la internarea în spitalul ieşean, mama acestuia nefiind vaccinată împotriva rujeolei. 

Acesta este cel de-al treilea deces înregistrat la unitatea medicală, cauzat de o complicaţie a rujeolei, niciunul dintre cazuri nefiind din judeţul Iaşi. 

"Este greşit a se spune prin rujeolă. A fost o complicaţie a rujeolei, prin bronhopneumonie, la un copil în vârstă de 5 luni, din judeţul Galaţi. Ceilalţi doi copii care au murit până acum la Iaşi erau din judeţul Vaslui. Acest copil fost adus în urmă cu cinci zile, la Terapia Intensivă de la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, potrivit Agerpres.

La internare, avea insuficienţă respiratorie acută, care nu a putut fi rezolvată, deşi s-au efectuat toate manevrele şi tehnicile de Terapie Intesivă. Copilul era nevaccinat pentru că nu avea vârsta de vaccinare. El era născut dintr-o mamă nevaccinată", a declarat directorul Spitalului de Boli Infecţioase Sf Parascheva din Iaşi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel