Surpriză de proporții! Vacanța Mare revine la televizor. Vezi la ce post

vacanta-mare
vacanta-mare

Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu revin pe sticlă cu "Vacanţa Mare - Bătălia generaţiilor".

Postul de televiziune la care vor avea emisiunea este Antena 1. Cei doi actori declară că este ceva nou pe piața media, iar prima ediție va fi difuzată la sfârșitul lunii februarie, scrie paginademedia.ro.

"Am fost primii pe o piaţă goală de umor, iar acum, într-o perioada în care lumea crede că nu se mai poate inventa nimic, uite că venim cu un stil nou în care lumea nu va recunoaşte nimic din ceea ce s-a întâmplat înainte", a declarat Mugur Mihăescu.

"Cu toţii îşi fac probleme aflând că revenim pe post: oare or să fie iar Leana şi Costel, oare o să fie altceva, fiecare o să-şi dea cu părerea. Şi mi-ar plăcea să-i surprindem pe toţi. Formatul este absolut nou, ceva ce nu s-a mai făcut în România", adaugă şi Radu Pietreanu.

Bătălia dintre generaţii se va da în platoul emisiunii între generaţia părinţilor, din care fac parte Mugur şi Radu, şi generaţia copiilor, care cuprinde două fete şi doi băieţi extrem de talentaţi.

"Fiind tată şi având un copil adolescent şi văzând şi generaţia asta, între 14 şi 23 de ani, e normal să-ţi aduci aminte de cum erai tu faţă de părinţi. Şi acum, în postura astalaltă, ai un sentiment amestecat. Pe de o parte, ai vrea să fii şi tu tânăr, pe de altă, nu-i înţelegi. Şi din conflictul asta de neînţelegere or să iasă nişte bătăi frumoase. Dacă nu mai ai voie să baţi copiii acasă, măcar să-i batem în concurs", explică Mugur. Radu Pietreanu mai spune că, odată cu acest show, Vacanţă Mare îşi doreşte să promoveze o nouă generaţie de umorişti care să se bată cot la cot cu ei şi care, de ce nu, să le calce pe urme.

"Lumea se va uita la Vacanţă Mare din nevoia unei schimbări. Pentru că ce a fost până acum la televizor e de fapt o moştenire a stilului pe care l-am impus în televiziune şi în umor de atâţia ani. Oamenii nu au mai progresat cu aproape nimic, cu mici excepţii. Eu sper că după show-ul acesta să apară şi altele asemănătoare. Blestemul nostru este că suntem primii!", mai spune Mugur Mihăescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel